Liga 1

Ciobotariu, la pământ după înfrângerea cu FCU Craiova: „Greșeli ca la copii și juniori. Aveam așteptări mari de la echipa mea”

Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 27 November 2023

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a comentat înfrângerea echipei lui cu FCU Craiova, scor 0-1, în etapa #17 din SuperLiga.

Sepsi a pierdut cu un gol marcat de Lacroix în prelungiri și a rămas pe locul 10, cu 20 de puncte, la 5 de Petrolul, ultima echipă de pe loc de play-off. Dezamăgit, Ciobotariu a scos în evidență greșelile defensive ale lui Sepsi și nu își explică de ce echipa lui nu joacă la fel pe tot parcursul meciului, ci face o repriză mai bună și una mai proastă.

Ciobotariu: „Aveam așteptări mari de la echipa mea. Am făcut greșeli ca la copii și juniori”

„În prima repriză ne-am mișcat mai bine, dar prima le-a aparținut lor. Sunt inexplicabile greșelile pe care le-am făcut, nu aveam voie să le facem niciodată, am primit două goluri asemănătoare. Nu am fost agresivi la mijloc, adversarul a pasat cu lejeritate, a dus mingea la margine și ne-a creat apoi probleme. 

E greu de explicat când iei gol în prelungiri. Mă așteptam la mai mult de la echipa mea. Noi jucăm doar o repriză. Lucrurile nu au fost în regulă. Nu înțeleg de ce nu am mai pasat între linii în repriza a doua. În prima am avut ocazii, în a doua ne-am blocat, am greșit multe pase. Am făcut greșeli mari. 

Am spus că aveam mari așteptări, au fost două săptămâni în care echipa a arătat foarte bine, când a venit examenul oficial nu am arătat bine. Devine o situație grea, sunt multe echipe apropiate ca număr de puncte. Mă refer la noi, Voluntari, U Cluj, Oțelul. Lupta va fi foarte grea. Mai sunt multe meciuri de jucat, dar dacă nu aduni puncte devine îngrijorător. 

În momentul de față trebuie să ne pregătim mult mai bine, să facem mai mult în antrenament, să exersăm finalizările, construcția, trebuie remediate erorile pe fază defensivă. Au fost greșeli de copii și juniori”, a declarat Ciobotariu la Orange Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.