Liga 1

Șeful lui Dinamo, primul comentariu după plecarea lui Burcă: „Planurile noastre erau diferite”

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu / foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 28 noiembrie 2023

Eugen Voicu, unul dintre acționarii Red&White, firma care deține Dinamo, a oferit o primă reacție după plecarea antrenorului Ovidiu Burcă de la cârma echipei.

Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord privind încetarea colaborării cu Ovidiu Burcă, așa cum anunța GSP în exclusivitate luni seară. După un an și jumătate, în care a promovat cu Dinamo în SuperLiga, Burcă a decis să facă un pas în spate în urma rezultatelor dezastruoase din acest sezon. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, cu 10 puncte strânse în 17 etape.

Eugen Voicu, după plecarea lui Burcă de la Dinamo: „Planurile erau altele”

„Am avut o discuție astăzi și concluzia pe care am tras-o foarte repede amândoi a fost că e bine să încetăm de comun acord relațiile contractuale. A fost greu pentru toată lumea. Și pentru noi, și pentru Ovidiu. 

Îl respectăm foarte mult pentru ce a făcut pentru clubul Dinamo și în același timp consider că e un om cu un caracter puternic. Planurile noastre erau diferite, dar rezultatele sportive nu ne-au permis să continuăm și, din păcate, lucrurile se opresc aici”, a declarat Eugen Voicu, potrivit sport.ro.

Bratu, contactat de Dinamo

Din informațiile GSP, unul dintre primii antrenori contactați de Dinamo pentru a-l înlocui pe Burcă e Florin Bratu. „M-aș întoarce, dar nu e ușor! E o situație provocatoare, grea. Dar deocamdată nu e nimic cert. Așa că nu are rost să vorbim. E greu, mă doare sufletul de situația lui Dinamo. 

Ca dinamovist e greu să refuzi, dacă aș fi contactat. Nu e ușor, trebuie să ne gândim, să vedem, să fim atenți”, a declarat Florin Bratu pentru GSP.ro

VIDEO. Ultima conferință a lui Burcă din postura de antrenor la Dinamo

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.