Liga 1

Dusan Uhrin, reacție pentru GSP despre plecarea lui Burcă de la Dinamo: „Deja vu!” + ce ar face dacă ar fi contactat

Dusan Uhrin Jr./ foto Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 28 noiembrie 2023

Dusan Uhrin, 56 de ani, este liber de contract. A mărturisit că nu este surprins de situația lui Dinamo, club pe care l-a salvat o dată de la retrogradare, altă dată nu.

Ovidiu Burcă, 43 de ani, a renunțat astăzi la Dinamo, antrenorul care a promovat "haita" luând decizia de a părăsi gruparea, cu șase zile înaintea etapei cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Tehnicianul a făcut pasul în spate și din cauza valului negativ creat în jurul său, de la suporteri și până la fostele glorii.

Conducerea grupării urmează să decidă numele noului antrenor, până atunci, așa cum GSP.ro a prezentat încă de luni seară, când a anunțat plecarea lui Ovidiu Burcă și preluarea atribuțiunilor tehnice de către Sorin Colceag, echipa se va antrena la Săftica.

Dusan Uhrin despre răspunsul pe care l-ar oferi dacă l-ar contacta Dinamo: ”Aceeași situație, complicată”

Numele lui Dusan Uhrin, 56 de ani, a apărut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ovidiu Burcă la Dinamo. Cehul i-a salvat pe ”câini” de la retrogradare în 2021, dar nu a mai reușit aceeași performanță și în 2022. În acest moment, este liber de contract. Contactat de GSP.ro, antrenorul care a bifat alte trei mandate în Ștefan cel Mare nu a fost surprins de situație.

”Deja vu! Corect? Nu știu ce să zic... Eu conduc acum, sunt într-o zonă cu multă zăpadă, ceea ce pot să vă transmit sigur este că nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Mai departe, nu știu ce să zic. 

Îmi pare rău de situație, ți-am mai zis și înaintea Derby-ului, am anumite sentimente pentru Dinamo. Dacă aș reveni? Oricând pot lua în calcul niște proiecte, dar dacă nu m-a căutat nimeni... Plus, este o situație, complicată, din nou aceeași situație”, a reacționat cehul pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.