Liga Campionilor

Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”

+9 Foto
FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 29 November 2023

Alan Shearer, legenda lui Newcastle, a avut o reacție dură după penalty-ul controversat dictat în PSG - Newcastle 1-1. 

PSG s-a salvat în minutele de prelungire ale meciului cu Newcastle, după ce arbitrul Simon Marciniak la o fază care a născut multe comentarii. După meci, Alan Shearer, fost atacant la Newcastle și la naționala Angliei, a postat mai multe mesaje în care critica vehement decizia. 

Alan Shearer, nervos după penalty-ul dictat în PSG - Newcastle

 „Ce căcat! Fiecare jucător a luptat superb în această deplasare. Performanța lor nu ar fi trebuit să fie stricată de o decizie dezgustătoare! Felicitări, Newcastle!”, a scris Shearer pe platforma X. 

Și Michael Owen s-a arătat dezamăgit de finalul meciului și de decizia arbitrului: „E dureros pentru Newcastle. A jucat așa de bine. Nici într-un milion de ani nu se poate dicta penalty la acea fază. Suntem mai departe ca niciodată de a avea constanță în ceea ce privește regula hențului”. 

Ce s-a întâmplat la faza penalty-ului primit de PSG în meciul cu Newcastle

La ultima fază, într-un moment în care șansele de calificare în optimi erau minime PSG a primit penalty. Dembele a încercat să dea o minge pe lângă Livramento, balonul l-a lovit în piept și apoi în braț pe fundașul lateral. 

Arbitrul Simon Marciniak n-a acordat penalty, în ciuda protestelor jucătorilor francezi. Tomasz Kwiatkowski, arbitrul VAR, l-a chemat pe „central” să revadă faza la monitor, iar decizia finală a fost penalty pentru PSGMbappe a înscris și a obținut un punct crucial pentru PSG. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.