Liga 1

Mitică Dragomir a refuzat-o pe Anamaria Prodan. Ce discuții a avut cu impresara: „I-am spus direct”

+46 Foto
Dumitru Dragomir

Articol de Andra Mocanu  —  Wednesday, 29 November 2023

Mitică Dragomir a supărat-o pe Anamaria Prodan, după ce a refuzat să meargă la podcastul ei. 

Anamaria Prodan nu este obișnuită să fie refuzată, astfel că răspunsul lui Mitică Dragomir a cam supărat-o. Impresara l-a invitat la noul ei podcast, iar el a refuzat.

Motivul pentru care Mitică Dragomir refuză să meargă la Anamaria Prodan

„Cred că ea s-a supărat puțin pe mine. Ea m-a chemat la emisiunea pe care o are. Dar eu i-am spus că nu pot să mă duc la emisiunea ei deoarece am un contract cu o firmă de pariuri” a fost răspunsul lui Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Fostul președinte LPF spune că nu s-a certat cu Anamaria Prodan, însă astfel de refuzuri nu convin nimănui. „Nu ne-am certat, dar am avut discuția asta. I-am spus direct că nu pot să onorez invitația ei. Adevărul e că astfel de discuții nu convin nimănui. (...) Nu, nu ne-am certat. Eu o apreciez oricum pe ea. I-am explicat. (...) Eu o apreciez, ea are sânge în instalație”, a continuat fostul președinte LPF.

Mitică Dragomir a asigurat-o pe Anamaria Prodan că va veni la un moment dat în emisiunea ei online, dar după ce își va termina contractele. „Cu mine, și dacă te cerți, nu rămânem supărați. Eu i-am spus ei că după ce termin campionatul și nu mai am emisiuni legate de contractul meu, mai vorbim”, a povestit invitatul show-ului. 

„Eu sunt Anamaria Prodan” este noua emisiune a impresarei 

La podcastul ei, Anamaria Prodan promite să aibă invitați numai unul și unul. „Bună ziua, dragii mei! Eu sunt Anamaria Prodan și aveți astăzi în față o nouă versiune a Aneimaria, una de podcast. Încep o emisiunea a mea, unde eu fac regulile, unde eu să întreb, nu să fiu întrebată cum am fost obișnuită toată viața. 

Iată-mă astăzi aici, alături de dumneavoastră și de oamenii vieții mele. Așa am să le spun eu tuturor invitaților, pentru că ei m-au ajutat pe mine în carieră, iar eu i-am ajutat pe ei. Tocmai pentru acest fapt voi avea un dialog pentru dumneavoastră cu acești oameni fabuloși, care au făcut istorie”, a anunțat ea într-un clip pe YouTube.

Ciprian Marica a fost primul invitat al impresarei la podcast, unde a vorbit și despre controversatul episod când a ieșit în prosop dintr-o cameră de hotel din Cluj-Napoca.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.