Liga 1

Ovidiu Burcă a evitat un singur conducător de la Dinamo în discursul de adio: i-a menționat pe toți în afară de el!

Ovidiu Burcă // foto: GSP

Articol de Daniel Grigore, Cătălin Stroia, Andrei Furnigă (video)  —  Wednesday, 29 November 2023

Ovidiu Burcă (43 de ani) a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre despărțirea de Dinamo, formație pe care a antrenat-o în ultimele 16 luni.

Antrenorul care a readus-o pe Dinamo în Liga 1 și-a început discursul prin a le mulțumi conducătorilor alături de care a lucrat.

Burcă i-a menționat pe reprezentanții RTZ, societatea care se ocupă de insolvența clubului, pe actualii acționari, pe directorul sportiv Gabriel Glăvan, dar nu și pe Vlad Iacob.

Iacob este cel care a ocupat funcția de administrator special în primul an al lui Burcă la Dinamo, fiind instrumental în angajarea și menținerea lui Ovidiu.

Ovidiu Burcă l-a evitat doar pe Vlad Iacob în discursul de adio de la Dinamo

„În primul rând vreau să mulțumesc suporterilor, datorită lor suntem astăzi unde suntem și clubul ăsta n-a murit. În al doilea rând, celor care au avut încredere în mine la începutul meu aici. Gabi Glăvan, care trebuie să știți că a fost artizanul aducerii mele la Dinamo, chiar dacă nu avea o funcție oficială.

Apoi au fost cei de la RTZ, care m-au susținut, Răzvan (n.r. - Zăvăleanu), Claudiu (n.r. - Balog), cărora le mulțumesc. Pe parcurs s-au adăugat și cei de la Red&White, alături de care am reușit să realizăm promovarea.

Vreau să le mulțumesc tuturor. După aceea jucătorilor, au fost momente foarte frumoase alături de ei”, a afirmat Burcă în conferința de presă de astăzi.

Vlad Iacob a fost administrator special la Dinamo până în luna august a acestui an, când, în urma unei Adunări Generale a Acționarilor, a fost votată revocarea lui din funcție, astfel încât unul dintre acționari, Andrei Nicolescu, să fie instalat. După acest eveniment, Iacob și Burcă s-au contrat de mai multe ori prin declarații.

Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, în iulie 2022, la prezentarea antrenorului

VIDEO cu declarațiile lui Ovidiu Burcă la despărțirea de Dinamo

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.