Nationala

Cristi Tănase îi pune la punct pe cei care au criticat naționala României după calificarea la Euro 2024: „Ce treabă are una cu alta? Băi, suntem calificați?!”

Cristi Tănase (36 de ani) le-a transmis un mesaj celor ce au criticat modul prin care România s-a calificat la Euro 2024. foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  joi, 30 noiembrie 2023

Cristi Tănase (36 de ani) le-a transmis un mesaj celor ce au criticat modul prin care România s-a calificat la Euro 2024.

România a obținut primul loc în grupa I de calificare la Euro 2024 și se va afla în a doua urnă valorică la tragerea la sorți de pe 2 decembrie.

Cristi Tănase, fost internațional român (40 de selecții și 6 goluri), consideră că românii ar trebui să se bucure de calificarea „tricolorilor” la European, fără să se mai gândească la faptul că echipa națională a profitat de rezultatele slabe ale Elveției sau de situația din Israel, stat aflat în război cu trupele Hamas.

Cristi Tănase, despre calificarea României la Euro 2024: 

„Ce mi se pare mie ciudat după calificarea asta… Toată lumea vorbește de zici că nu s-a mai calificat de 100 de ani. Și noi ne-am calificat. Bine, eu n-am fost la Campionatul European. Nu m-a chemat pentru că eram în China. Dar, în fine. Am jucat șase sau șapte meciuri din 12. Atunci nu a fost așa, «Mamă, s-a calificat România!».

Eu cred că nimeni nu se aștepta să ne calificăm. La cum vorbește lumea pe la televizor, eu zic că a fost un șoc. «Dar cum de ne-am calificat noi? Incredibil», ei vorbesc numai despre asta. Sunt echipe cu bugete și jucători imenși, care valorează sute de milioane sau zeci de milioane, și nu s-au calificat. 

Și noi, acum, ce facem? Stăm și găsim numai «cum ne-am calificat», «am avut grupă ușoară», «ăia n-au jucat, că au avut bombe»… Ce treabă are una cu alta? Băi, suntem calificați?!

Cine nu și-ar dori să se întâmple orice și, la final, să se califice? Să vorbească mai frumos. Faptele contează. Așa s-a întâmplat la noi mereu. Dacă vorbești frumos, se uită. Lumea trebuie să vadă și un scandal. Am văzut acum una că ăia au dat bani la lăutari… Așa sunt oamenii. Nu putem să fim toți la fel”, a spus Cristi Tănase, potrivit PlaySport.

VIDEO. Ce grupă își dorește Ionuț Chirilă pentru România la Euro

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.