Liga 2

Oprița, disperat de Porumbel: „Incredibil așa ceva! M-am pus în genunchi în fața lui!”

Daniel Oprița

Articol de Daniel Grigore, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Thursday, 30 November 2023

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul de la CSA Steaua, susține că a îngenuncheat în fața lui Valentin Porumbel, arbitrul central de la meciul cu Corvinul, scor 0-1, după ce acesta i-a acordat cartonașul galben.

CSA Steaua a pierdut ultimul meci de campionat din acest an. Corvinul Hunedoara, nou-promovată în Liga 2, s-a impus în Ghencea, 1-0, și le-a tulburat sărbătorile de iarnă steliștilor.

La conferința de presă de la finalul partidei, antrenorul Stelei, Daniel Oprița, s-a declarat consternat de faptul că arbitrul Valentin Porumbel i-a acordat cartonașul galben. Oprița susține că a îngenuncheat în fața arbitrului în timp ce îi cerea acestuia explicații.

Daniel Oprița, disperat după CSA Steaua - Corvinul: „M-am pus în genunchi!”

>

„Am primit un galben pe care nu l-am înțeles. Domnul Porumbel are o plăcere să dea galben... nu am înțeles. I-am dat mingea lui Lică, să bată fault, și a zis că am dat cu mingea spre el. Incredibil așa ceva, să-mi dai galben...

Am vrut să mă pun în genunchi, să-l întreb. Serios, m-am pus în genunchi. Am și eu trăirile mele. L-am întrebat pentru ce mi-a dat galben. Ca să nu fac cu mâna, m-am pus în genunchi. A plecat, mi-a zis: «A, dacă mă iei așa...». Păi, spune-mi și mie pentru ce-mi dai galben.

I-am dat mingea lui Lică și mi-a dat galben. Ostentativ... păi cum apreciază? De unde știi cum i-am dat-o? În rest n-am ce să-i reproșez, poate a greșit și pentru ei, și pentru noi.

Suntem ca la poliție. Prea rigizi! Doar am dat mingea la adversar, să bată fault mai repede, că ne grăbeam”, a afirmat Oprița.

În urma rezultatului de astăzi, CSA Steaua poate pierde poziția a șasea în Liga 2. Ceahlăul, Viitorul Tg. Jiu și una dintre Concordia Chiajna și Chindia îi pot depăși pe „militari” până la finalul etapei.

Valentin Porumbel, în centru // foto: Imago Images

Mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.