Campionate

Al Hilal - Al Nassr 3-0 » Milinkovic-Savic și Mitrovic l-au umilit pe Ronaldo!

Cristiano Ronaldo/ foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  vineri, 01 decembrie 2023

Al Hilal a obținut o victorie prețioasă în derby-ul cu Al Nassr, scor 3-0, și s-a distanțat la 7 puncte de formația lui Cristiano Ronaldo!

Într-un meci crucial în perspectiva luptei la titlu, Al Nassr a clacat. Ronaldo și compania au avut o posesie superioară, 65%, dar nu au putut să penetreze defensiva din care fac parte, printre alții, portarul Bono și stoperul Koulibaly.

Toate golurile au venit în partea secundă și au fost semnate de numele grele transferate de Al Hilal în vară. Milinkovic-Savic a lovit primul, în minutul 64, Aleksandar Mitrovic a închis tabela la 3-0 cu o „dublă” pe final, în minutele 90 și 90+2.

Victoria o duce pe Al Hilal la 41 de puncte, 7 în fața adversarei de astăzi. Până la finalul sezonului mai sunt de jucat 19 etape.

>

FINAL » Al Hilal - Al Nassr 3-0

  • Au marcat: Milinkovic-Savic 64; Mitrovic 90, 90+2

Echipele de start:

AL HILAL: Bono - Abdulhamid, Koulibaly, Al-Boleahi, Al-Burayk - Sergej Milinkovic-Savic, Ruben Neves - Michael, Malcom, Al-Dawsari - Aleksandar Mitrovic
AL NASSR: Al-Aqidi - Alganham, Lajami, Laporte, Alex Telles - Brozovici, Seko Fofana - Talisca, Otavio, Sadio Mane - Cristiano Ronaldo

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.