Liga 1

Confuzie în SuperLigă: golul lui Budescu, validat după 5 minute de deliberări!

Gol validat după 5 minute de deliberări în Poli Iași - Farul

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 01 December 2023

Arbitrii din camera VAR au avut nevoie de 5 minute pentru a valida golul înscris de Constantin Budescu în Poli Iași - Farul.

Campioana României a avut nevoie de doar 9 minute pentru a deschide scorul la Iași. În minutul 9, Grameni a trimis o pasă peste toată apărarea adversă, care a încercat - fără succes - să facă pasul la ofsaid.

Rivaldinho a ajuns în posesia balonului și i-a pasat în fața porții goale lui Budescu, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Gol validat după 5 minute de deliberări în Poli Iași - Farul

Golul a fost inițial anulat, arbitrul asistent de pe acea parte, Ferencz Tunyogi, având fanionul sus. După aproape 5 minute de analiză în camera VAR, unde se află Ionuț Coza și Vlad Bârleanu, decizia a fost întoarsă, iar golul dobrogenilor validat.

Poziția lui Rivaldinho, încercuit, în momentul pasei lui Grameni // foto: captură PrimaSport

În momentul pasei lui Grameni, Rivaldinho era ținut în marcaj de unul dintre stoperii lui Leo Grozavu, Matija Katanec. Fiul lui Rivaldo a fost ținut în joc fie de acesta, fie de celălalt stoper, Samayoa, care lăsase piciorul stâng în spate.

În minutul 16, Rivaldinho a dus scorul la 2-0. Louis Munteanu a stabilit scorul pauzei, 3-0, cu un gol înscris în '45+8. De la margine fuseseră arătate 10 minute de prelungire.

Tot din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.