Stiri extrasport

Fosta iubită a lui Bogdan Stelea și-a surprins fanii » Cum a apărut Lili Sandu la filmările pentru Revelion: „Vă salut din viitor!”

+46 Foto
Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, și-a surprins plăcut fanii! Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  Saturday, 02 December 2023

Lili Sandu i-a bucurat pe cei care o urmăresc pe platformele de socializare. Fosta iubită a lui Bogdan Stelea, acum prezentatoare TV, a dezvăluit câteva momente din culisele filmărilor pentru Revelion.

Cu zâmbetul pe buze, superba șatenă a optat pentru o ținută deosebită, cu un corset metalic îndrăzneț, care a fost piesa principală, combinat cu o fustă mini.

FOTO. Lili Sandu, într-un corset metalic și o fustă mini la filmările pentru Revelion

„Vă salut din viitor! Ținuta arată uimitor, la fel ca momentul nostru muzical de la Protevelion. Vorbește lumea ca este de neratat”, a scris Lili pe Instagram.

Fanii au fost extrem de încântați de fotografie și i-au lăsat comentarii în care au lăudat-o.

  • „Arăți spectaculos! Abia aștept să văd momentul”;
  • „Wow, ce look! Arăți incredibil, zâmbetul tău e perfect. Ești într-adevăr o femeie frumoasă și plină de stil”;
  • „Elegantă și atrăgătoare ca întotdeauna! Arăți precum o prințesă”.

Lili Sandu arată impecabil la 44 de ani! Aceasta pare că s-a schimbat puțin față de momentul în care îl cunoștea pe Bogdan Stelea.

FOTO. Bogdan Stelea i-a lăsat o avere fostei neveste, ca să se poată logodi cu Lili Sandu

După 12 de căsnicie, Bogdan Stelea și Dana Badea au pus capăt relației lor, în 2000, printr-un divorț.

Cel care a intentat procesul a fost Stelea, iar motivul invocat a fost că nu se mai înțelegea cu soția sa. Portarului i-a căzut cu tronc vedeta Lili Sandu, fostă cântăreață, și, chiar dacă nu a recunoscut, acesta a fost principalul motiv al despărțirii de Dana. După divorţ, Badea s-a ales cu două apartamente în București, o mașină Toyota Land Cruiser, dar și 100.000 de dolari, o avere pentru acele timpuri.

Stelea a continuat relația cu Lili Sandu. A cerut Primăriei București să îl lase să o ceară pe Lili pe Arcul de Triumf, dar autoritățile au refuzat. Cei doi s-au logodit, totuși, dar în iarna lui 2005 s-au despărţit. Apoi, portarul s-a căsătorit din nou, cu Mirela Popa, notar. Și-au oficializat relația în 2008, dar în aprilie 2014 s-au despărțit.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.