Liga 2

Stupoare la Unirea Dej - CS Mioveni, în Liga 2 » Meci oprit, nu s-a putut juca timp de 20 de minute!

+16 Foto
Scene neverosimile s-au produs la meciul dintre Unirea Dej și CS Mioveni, din runda cu numărul 15 din Liga 2.

Articol de Ioana Mihalcea  —  Saturday, 02 December 2023

Scene curioase s-au produs la meciul dintre Unirea Dej și CS Mioveni 0-1, din runda cu numărul 15 din Liga 2. 

Partida dintre Unirea Dej și CS Mioveni s-a jucat pe un teren execrabil în Ardeal. Suprafața de joc s-a prezentat în condiții proaste, teren denivelat, iar iarba lipsea în mai multe zone, în fața porților fiind doar noroi. Unicul gol al partidei a fost marcat de oaspeți, prin Dandea, în prelungirile primei reprize.

Iar pe un astfel de teren nu au lipsit accidentările. Ghinionistul a fost Valentin Coșereanu (32 de ani), mijlocașul celor de la CS Mioveni

FOTO. Valentin Coșereanu s-a accidentat grav în Unirea Dej - CS Mioveni

Veteranul celor de la CS Mioveni s-a „rupt” în minutul 18. În urma unui duel cu un adversar, produs la mijlocul terenului, el a călcat strâmb și s-a accidentat grav la piciorul stâng. 

Imediat după aceea, ambulanța a intrat pe teren, iar medicii i-au imobilizat acestuia piciorul stâng. Coșereanu a fost urcat pe targă cu ajutorul jucătorilor celor două echipe și transportat de urgență la spital. Fanii gazdelor i-au strigat numele.

Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 10 minute. Coșereanu a fost înlocuit cu italianul Davide Massaro.

VIDEO. Arbitrul a reluat meciul Unirea Dej - CS Mioveni, dar l-a întrerupt din nou 

>

Odată cu ieșirea ambulanței de pe teren, meciul a fost reluat. Doar că „centralul” bucureștean Sergiu Anton a oprit din nou partida, pentru că și-a dat seama că nu este respectat regulamentul, care prevede ca la stadion să fie prezente două ambulanțe. 

Partida a fost întreruptă iar timp de 10 minute, pentru că arbitrul a hotărât să aștepte până se întoarce ambulanța de la spital. În această perioadă de timp, jucătorii celor două echipe au schimbat pase între ei, pe un frig pătrunzător.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.