Liga 1

Tachtsidis, furios pe fanii Craiovei: „M-a deranjat ce au făcut. E incredibil!”

Momente de panică în Bănie, la meciul Universității Craiova cu CFR Cluj. În repriza a doua, ambulanța a intrat pe gazon pentru după un duel între Vladimir Screciu și Panagiotis Tachtsidis.

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 02 decembrie 2023

Panagiotis Tachtsidis, mijlocașul lui CFR Cluj, i-a criticat pe spectatorii Craiovei la înfrângerea din Bănie, 0-1, după ce a fost fluierat pentru că ar fi simulat o accidentare, deși el nu mai putea respira după ciocnirea cu Screciu.

Fundașul oltenilor a avut o intrare întârziată la mijlocașul de la CFR, pe care l-a lovit cu umărul în obraz. Acesta a rămas întins la pământ și a acuzat probleme de respirație, motiv pentru care meciul a fost întrerupt imediat. 

A intrat ambulanța pe teren!

A intervenit ambulanța, medicii i-au acordat îngrijiri lui Tachtsidis pe teren, apoi l-au ajutat să iasă pe margine. Mijlocașul a reușit să iasă pe propriile picioare, a mai primit îngrijiri și în afara terenului, apoi chiar a continuat jocul.

În tot acest timp, suporterii olteni l-au fluierat copios și l-au aplaudat, sugerând că fotbalistul grec a simulat pentru a provoca eliminarea lui Screciu. Reacția lui Tachtsidis?

Panagiotis Tachtsidis: „Cum să se comporte așa?!”

„N-am mai văzut oameni ca aici. Să vezi un jucător rănit, la pământ, și să reacționezi așa?! Joc de atâția ani și n-am văzut așa ceva. Nu mai puteam să respir!

M-a deranjat foarte tare ce au făcut fanii. E incredibil. Cum pot să se comporte așa?!”, a comentat, nervos, mijlocașul clujenilor.

Panagiotis Tachtsidis spune că CFR-ul nu-i în criză

Tachtsidis a vorbit și despre deznodământul partidei și susține că nu e vorba de-o criză a CFR-ului: „Cum să fim în criză? Echipa joacă bine. Nu sunt rezultate, dar jucăm bine.

Sunt nervos, meritam să câștigăm. am avut ocazii, n-am marcat. Ăsta-i fotbalul. Trebuie să muncim mai mult și vor veni și victoriile. Poate chiar cu Rapid, miercuri, în Cupa României”.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.