Liga 1

Elvir Koljic, după ce a marcat golul victoriei cu CFR Cluj: „Nu cred că au dominat așa tare. Am avut și noi ocazii”

Elvir Koljic (28 de ani), atacantul celor de la CSU Craiova, a declarat că echipa sa a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. foto: Imago Images

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 02 decembrie 2023

Elvir Koljic (28 de ani), atacantul celor de la CSU Craiova, a declarat că echipa sa a meritat victoria în meciul cu CFR Cluj, scor 1-0.

Elvir Koljic a marcat singurul gol al meciului în prelungirile partidei și a adus echipei sale victoria, chiar dacă clujenii au ratat mai multe ocazii. „Feroviarii” au lovit bara în două rânduri, prin grecul Tachtsidis.

Elvir Koljic, după ce a adus victoria în meciul cu CFR Cluj

Sunt fericit că am marcat, că am intrat și am ajutat echipa să ia toate punctele. Eu cred că a fost o fază frumoasă. Ante (n.r. Ante Roguljic) m-a văzut foarte bine, mi-a dat pasă și am marcat. 

De 5 ani, de când sunt în România, fiecare meci cu CFR a fost greu. Au o echipă foarte bună. Nu cred că au dominat așa tare. Am avut și noi ocazii. Cred că meritam să luăm cele 3 puncte, ne-a ajutat și Dumnezeu și am reușit.

Antrenorul a venit cu o energie pozitivă, cu antrenamente bune. Toată echipa a muncit pentru această victorie. Important este să continuăm așa și mai departe. Suntem pe locul doi, la egalitate cu ei. Mai sunt multe meciuri de jucat. O luăm pas cu pas și sper să adunăm cât de multe puncte putem”, a spus Elvir Koljic la Prima Sport.

Am văzut înainte de meci (n.r. că Bosnia ar putea întâlni România la Euro). Ar fi bine să ne calificăm și noi, avem două meciuri grele, dar avem o națională bună și cred că vom fi în grupă cu România.
Elvir Koljic despre grupa României la Euro 2024

GALERIE FOTO. Ambulanța a intrat pe teren la CSU Craiova - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.