Liga 1

Chiar dacă a pierdut, Mihai Stoica o laudă pe CFR Cluj: „A făcut cea mai bună partidă din acest sezon. Rezultatul nu are nicio legătură cu ce s-a jucat în teren”

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că CFR Cluj a făcut, sâmbătă seară, cea mai bună partidă a sezonului, în ciuda faptului că trupa din Gruia a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-1.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 03 decembrie 2023

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că CFR Cluj a făcut, sâmbătă seară, cea mai bună partidă a sezonului, în ciuda faptului că trupa din Gruia a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-1

CFR Cluj a cedat în deplasarea din Bănie cu Universitatea Craiova și a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Superliga. Unicul gol al partidei a venit în minutul 90, când bonsniacul Elvir Koljic l-a învins pe Răzvan Sava cu un șut plasat, din interiorul careului. 

În ciuda faptului că CFR Cluj a pierdut, Mihai Stoica, oficial la FCSB, consideră că meciul din Bănie a fost cel mai bun făcut de trupa lui Andrea Mandorlini în acest sezon. 

Mihai Stoica o laudă pe CFR Cluj, chiar dacă trupa ardeleană a pierdut în deplasare cu Universitatea Craiova 

„CFR Cluj a făcut cea mai bună partidă din acest sezon. Pe Tachtsidis nu l-am văzut atât de activ pe faza ofensivă niciodată.

A fost unul dintre cele mai bune jocuri pe le-a făcut el la CFR Cluj. Se întâmplă câteodată să nu intre, să ai ocazie după ocazie, dar să iei şi gol în ultimul minut e prea de tot. 

E un rezultat care n-are nicio legătură cu ce s-a jucat în teren”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova a egalat-o la număr de număr de puncte pe CFR Cluj. Ambele formații au câte 32 de puncte. Lider este FCSB, cu 37 de puncte și un meci mai puțin disputat. Roș-albaștrii o înfruntă pe Arena Națională pe Oțelul Galați în această etapă de campionat. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.