Stranieri

Alexandru Mățan, martor la revenirea senzațională a lui Columbus Crew » Trupa din Ohio a revenit de la 0-2 cu Cincinnati și va da peste o formație din California în ultimul act

Alexandru Mățan. Foto: Instagram @ Columbus Crew

Articol de Vlad Roșu  —  Sunday, 03 December 2023

Alexandru Mățan (24 de ani), extrema stânga a celor de la Columbus Crew, a bifat 110 minute în victoria obținută de trupa din statul Ohio, scor 3-2, în fața celor de la Cincinnati, în finala Conferinței de Est din MLS. În finala competiției, Columbus Crew o va înfrunta pe Los Angeles FC, câștigătoarea Conferinței de Vest. 

Duminică noapte, Columbus Crew s-a deplasat pe terenul celor de la Cincinnati, în finala Conferinței de Est din MLS. Alexandru Mățan, fostul jucător de la Farul, a fost titularizat de antrenorul francez Wilfried Nancy (46 de ani) și a bifat 110 minute în tricoul lui Columbus. A fost înlocuit în prelungiri de Kevin Molino. 

VIDEO. Alexandru Mățan a fost titular la Columbus Crew în meciul cu Cincinnati, în finala Conferinței de Est din MLS

>

Gazdele au deschis scorul în minutul 14, prin Brandon Vasquez. Atacantul lui Cincinnati a primit o pasă în interiorul careului, în zona punctului cu var, de la Aron Bpupendza, a preluat, și l-a învins pe Patrick Schulte cu un șut cu piciorul stâng, la colțul lung. 

Cincinnati a dus scorul la 2-0 în minutul 45+3, prin mijlocașul argentinian Lucas Acosta. Decarul gazdelor a transformat o lovitură liberă de la marginea careului. Mingea a lovit bara din dreapta și a intrat în poartă. 

Columbus Crew a revenit în joc în minutul 75. Julian Gressel a centrat din banda dreaptă, atacantul Christian Ramirez a sărit peste minge, iar balonul l-a lovit pe Alvas Powell, unul dintre stoperii lui Cincinnati, și a intrat în poartă. 

Oaspeții au egalat în minutul 86, prin atacantul uruguayan Diego Rossi. Același Julian Gressel a trimis o centrare în interiorul careului, mingea a fost preluată de Christian Ramirez, iar acesta a intrat într-o combinație superbă cu Diego Rossi, la capătul căreia sud-americanul a finalizat. 

Columbus Crew a dat lovitura în minutul 115, prin Christian Ramirez. Molino a trimis o minge peste apărarea adversă, Cucho a recentrat în fața porții, iar fostul atacant de la Aberdeen a reluat cu dreptul, din 4 metri. La finalul partidei, Columbus Crew a primit trofeul Conferinței de Est din MLS.

Columbus Crew s-a calificat în finala MLS, acolo unde o va întâlni pe Los Angeles FC. Californienii au trecut în finala Conferinței de Vest de Houston Dynamo, scor 2-0. 

Partida dintre Columbus Crew și Los Angeles FC e programată pe 9 decembrie. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.