Nationala

Ce a înțeles oficialul FRF din momentul porno care a șocat la tragerea la sorți pentru Euro 2024: „Multă lume spunea că e un copil care țipa. Eu eram cu gândul la bile, la altele”

Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat momentele halucinante petrecute sâmbătă seară la Hamburg, acolo unde a avut loc tragerea la sorți a grupelor EURO 2024.

Articol de Andra Mocanu  —  Sunday, 03 December 2023

Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a comentat momentele halucinante petrecute sâmbătă seară la Hamburg, acolo unde a avut loc tragerea la sorți a grupelor EURO 2024. 

Sâmbătă seară, în timpul evenimentului organizat în Germania, la Hamburg, s-au petrecut scene halucinante. Zgomote de natură sexuală au putut fi auzite de milioanele de microbiști care urmăreau ceremonia. 

În spatele momentului halucinant de la tragerea la sorți ar fi un youtuber. E vorba de Daniel Jarvis, sau Jarvo 69 cum e cunoscut în mediul online.

Mihai Stoichiță, directorul comisiei tehnice din cadrul FRF, spune că lumea din sală credea că erau sunete produse de un copil. 

Mihai Stoichiță a comentat scenele halucinante petrecute în timpul tragerii la sorți a grupelor EURO 2024

„Eu nu am auzit acele sunete. Am fost în sală, dar nu mi-am dat seama. Chiar am întrebat ce se întâmplă. 

Multă lume spunea că e un copil care țipa. Dar m-am gândit după: «Ce să caute un copil mic la tragerea la sorți la Campionatul European?»

Am citit și eu că pe ăla care a făcut asta îl cheamă Jarvo (n.r. - Jarvis), dar putea fi făcut ca la rebus: Javră. Eu eram cu gândul la bile, la altele”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik

Gemete de natură sexuală la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024

Tragerea la sorți de la Hamburg, unde Răzvan Burleanu&Stoichiță&Co. au stat ca pe ghimpi în așteptarea aflării viitoarelor adversare ale „tricolorilor” de la EURO, a produs momente bizare și stânjenitoare deopotrivă.

În a doua parte a ceremoniei, imediat după ce Elveția a fost repartizată în grupa Scoției, a Ungariei și a țării gazdă Germania, pe fundal au început să se audă unele zgomote de natură sexuală.

Pe Twitter, scenele s-au viralizat rapid și au devenit, în doar o clipită, trend pe tot mapamondul.

Oficialul UEFA, stânjenit și el: „E un zgomot aici care...”

Giorgio Marchetti, secretarul general al UEFA, și-a dat imediat seama că ceva e în neregulă. A luat cuvântul, în încercarea de a aduce clarificări: „Este un zgomot aici care... Acum s-a oprit. Nu mai e niciun zgomot”, a spus oficialul.

Însă ipostaza s-a tot repetat, de fiecare dată când o echipă era extrasă și urma să fie repartizată într-o grupă.

S-a trecut cu greu peste acel moment. În sală, Julian Nagelsmann, selecționerul „panzerelor”, ca și alte figuri cunoscute prezente la tragerea la sorți nu și-au putut masca zâmbetele la auzul respectivelor sunete cu iz sexual. Brian Laudrup, care era pe scenă, s-a abținut cu greu să nu izbucnească în râs.

Julian Nagelsmann nu și-a putut ascunde zâmbetul / Captură The Sun

VIDEO. Reacția lui Edi Iordănescu, după ce România și-a aflat adversarele de la EURO 2024

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.