Liga 1

Vestea pe care o aștepta Kopic înainte de Sepsi - Dinamo » Ovidiu Burcă, reacție pentru GSP

Zeljko Kopic, la antrenamentul lui Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 03 decembrie 2023

Croatul Zeljko Kopic, 46 de ani, a însoțit-o pe Dinamo în deplasarea din Transilvania, conform informațiilor GSP.ro, doar că angajamentul lui ar urma să fie înregistrat la forurile din România abia luni # Au fost probleme, întrucât nu fusese reziliat, scris, contractul cu Ovidiu Burcă # Între timp, fostul A1 de la Dinamo a confirmat pentru Gazetă că a „închis” situația cu clubul. 

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo, însă până acum contractul său nu a fost înregistrat în România! Aceasta fiindcă nu exista un act oficial care să ateste încheierea angajamentului lui Ovidiu Burcă, 43 de ani, cu Dinamo, așa cum a anunțat Prosport.

Zeljko Kopic este cu echipa la Sfântu Gheorghe, așteaptă luni să se rezolve situația

Din informațiile GSP.ro, încă de la momentul sosirii în România, Kopic a fost anunțat că luni va fi înregistrat contractul său și că nu vor fi probleme în a sta pe bancă luni seară, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Kopic a plecat cu „câinii” în Transilvania, este alături de formație, doar că nu știe dacă va fi pe bancă la această etapă din Liga 1!

Cert în acest moment e că va cina cu echipa la Sfântu Gheorghe, în această seară, iar mâine, conform înștiințării din momentul sosirii, ar trebui să i se înregistreze toate actele în România. ”El a sosit pe 1 decembrie în țară, nu a lucrat nimeni în acea zi, de-abia luni se pot rezolva”, a fost informat croatul.

Au fost probleme privind rezilierea contractului lui Ovidiu Burcă

Conform editorialului lui Daniel Șendre în Fanatik, acționarii Red&White ar fi ajuns la o înțelegere cu Ovidiu Burcă pentru ca Dinamo să-i achite salariul până în iunie 2024, când îi expira angajamentul. Aproximativ 42.000 de euro! În comunicatul ce anunța divorțul era scris că s-a ajuns la acest detaliu conform „încetării raporturilor contractuale, de comun acord”.

Doar că, surpriză!, administratorul judiciar, RTZ&Partners, nu poate fi de acord, legal, cu o asemenea stipulare. Și, în aceste condiții, Red&White trebuia fie să denunțe unilateral contractul cu Burcă, fie să plătească din propriile rezerve plata către Burcă!

Chestionat de GSP.ro pe seama situației contractuale cu Dinamo, Ovidiu Burcă s-a rezumat la a spune că „am închis”. Cât despre Zeljko Kopic, Burcă a spus că „poate” sta pe bancă luni seara, cu Sepsi, dacă actele vor fi mâine rezolvate la forurile competente.

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.