Euro 2024

UEFA ia măsuri, după farsa cu gemete de la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Tragerea la sorți pentru EURO 2024 // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 03 decembrie 2023

UEFA a lansat o investigație asupra momentelor stânjenitoare de la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European din 2024. Pe parcursul evenimentului, un vlogger a declanșat în repetate rânduri o înregistrare cu gemete de natură sexuală, care au putut fi auzite pe transmisiunea live.

Sâmbătă, în cadrul tragerii la sorți de la Hamburg, a fost stabilită configurația grupelor pentru următorul mare turneu din fotbalul internațional, Campionatul European din 2024.

Deși greu de crezut, pentru mai multe momente, extragerea în sine a trecut în plan secundar, atenția tuturor fiind acaparată de gemetele de natură sexuală care se auzeau în sala Elbphilharmonie din Hamburg.

UEFA a deschis o anchetă, după gemetele de natură sexuală de la tragerea la sorți

Farsa a fost revendicată de un youtuber, Daniel Jarvis, cunoscut drept Jarvo69 în mediul online, și nu va rămâne fără urmări.

UEFA a anunțat că a deschis o investigație asupra celor întâmplate, conform Mundo Deportivo. La câteva ore după tragerea la sorți, Daniel Jarvis a scris pe Instagram: „Da, eu am făcut farsa de la tragerea la sorți pentru EURO”.

El a declanșat sunetele respective prin apelarea unui telefon pe care-l ascunsese în studioul televiziunii britanice BBC, cea care a realizat transmisiunea evenimentului.

VIDEO. Edi Iordănescu, prima reacție după aflarea grupei: „Românii să vină alături de noi!”

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.