Liga 1

Giovanni Costantino își face praf jucătorii, după înfrângerea cu U Cluj: „Nimeni nu poate accepta așa ceva!”

Giovanni Costantino (38 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova, și-a condamnat jucătorii, după ce echipa sa a cedat, scor 1-2, pe terenul Universității Cluj.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 03 decembrie 2023

Giovanni Costantino (38 de ani), antrenorul celor de la FCU Craiova, și-a criticat jucătorii, după ce echipa lui a cedat, scor 1-2, pe terenul Universității Cluj. Lenți, apatici, oltenii au dominat steril și au șutat o singură dată pe poartă, fază din care au și reușit să egaleze la unu.

Giovanni Costantino le-a cerut scuze suporterilor pentru acest rezultat și a ținut să le atragă atenția elevilor săi. 

Tehnicianul italian a declarat că nu mai acceptă jocuri atât de slabe din partea echipei sale.

Giovanni Costantino își avertizează jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: 

În atac, nu am fost buni deloc. Le cer scuze fanilor. Trebuie să înfruntăm realitatea. Am fost buni în ultimul meci, dar azi am fost foarte slabi. Nu e posibil. Nimeni nu acceptă o asemenea performanță. Nimeni din echipă nu a jucat bine. Nu e posibil să încasezi goluri așa.

E lipsă de atenție. Toată lumea a văzut. Avem meciuri dificile și trebuie să schimbăm mentalitatea. Dacă avem atitudinea corectă, putem să învingem pe toată lumea. Dacă nu, ne pot învinge și echipele din Liga 3 sau Liga 4. Îmi plac jucătorii mei, dar nu accept asemenea performanţă”, a declarat Giovanni Costantino, potrivit Orange Sport

Citește și alte știri din SuperLiga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.