Liga 1

Gest prostesc în urma căruia Florinel Coman putea rata derby-ul cu CFR Cluj » A evitat șmecherește suspendarea, la ultima fază

+27 Foto
Coman, în plan îndepărtat, l-a lovit ușor pe Cisotti

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 03 December 2023

Gestul prostesc al lui Florinel Coman (25 de ani) din FCSB - Oțelul 0-2 era să îl coste prezența la derby-ul de runda viitoare cu CFR Cluj, însă șeptarul roș-albastru a evitat șmecherește absența în Gruia, forțând spre final al doilea cartonaș galben.

În următoarea etapă de campionat, FCSB va avea parte de o deplasare extrem de complicată, pe terenul uneia dintre rivalele la titlu, CFR Cluj.

Lucrurile păreau să se complice și mai tare pentru roș-albaștri astăzi, în timpul partidei cu Oțelul, pentru că cel mai important om al echipei, extrem Florinel Coman, a primit „galben”, situație în care ar fi fost suspendat următoarea etapă. 

Florinel Coman urma să fie suspendat la CFR Cluj - FCSB, dar a evitat șmecherește acest scenariu

Florinel a fost avertizat ce „centralul” Marcel Bîrsan în minutul 58 al confruntării, la scorul 0-1. S-a întâmplat înainte ca FCSB să execute o lovitură de colț, după ce șeptarul roș-albaștrilor s-a ciondănit cu unul dintre adversari, Juri Cisotti.

Aplecat lângă Coman, italianul l-a provocat pe român și i-a pus mâna pe gheată jucătorului de la FCSB. Coman a reacționat nervos și a replicat cu o palmă peste capul adversarului.

Coman, în plan îndepărtat, l-a lovit ușor pe Cisotti

Bîrsan avea ochii pe cei doi și a scos cartonașul galben, deși Coman ar fi putut primi chiar „roșu” pentru un astfel de gest.

Eliminat pe final, Florinel Coman va sta, de fapt, în Cupă

Era al patrulea „galben” văzut de Coman în acest sezon, ceea ce însemna la acel moment că Florinel urma să fie suspendat cu CFR Cluj. 

Nu va fi așa, pentru că șeptarul roș-albastru a forțat al doilea galben în ultimele minute, fiind mai concentrat la acest aspect pe final decât să încerce să o readucă pe FCSB în joc. A reușit să-l provoace pe „central” să scoată al doilea „galben”, astfel că a fost eliminat și va sta în Cupă, cu FCU Craiova, nu și în campionat. 

VIDEO: primul gol înscris de Oțelul Galați cu FCSB

>

Tot despre FCSB - Oțelul:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.