Liga 1

Varga și-a pierdut răbdarea! Ultimatum pentru jucători și Mandorlini: „Dacă nu câștigăm următoarele 4 meciuri, va fi revoluție la CFR Cluj!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 04 decembrie 2023

După 0-1 cu Universitatea Craiova, CFR Cluj a ajuns la patru meciuri fără victorie (două înfrângeri, două egaluri). Iar patronul Ioan Varga și-a pierdut răbdarea.

Finanțatorul de la CFR Cluj le-a dat un ultimatum jucătorilor și staff-ului condus de Andrea Mandorlini: trebuie să câștige următoarele patru meciuri (Rapid în Cupă, FCSB, Sepsi și U Cluj). În caz contrar, va lua măsuri dure. 

Nelu Varga, ultimatum pentru Andrea Mandorlini și jucătorii de la CFR Cluj

„Le transmit antrenorului Mandorlini și băieților că obiectivul e să câștige următoarele patru meciuri. 

Nu vreau egaluri. Nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele meciuri. Le-am fixat și un bonus consistent. Dacă vor reuși 4 victorii, vor avea un bonus de sărbători: 250.000 de euro de împărțit, jucătorii și staff-ul. 

Dar dacă nu vom avea patru victorii, va fi revoluție la CFR Cluj! Ne vom despărți de mulți. Și aici includ pe absolut toată lumea, și jucătorii și staff-ul tehnic. Vom face o analiză rațională și foarte corectă. Iar cei care nu ne-au mulțumit vor pleca. 

Dacă nu obținem 4 victorii, in iarnă vor pleca 6-7 fotbaliști. În primul rând, jucătorii sunt vinovați pentru că suntem în situația asta. Abia după aceea pleacă antrenorul. Până la urmă, un tehnician aduce fotbaliștii în fața porții. Iar acolo intervine valoarea fiecăruia, pe care Mandorlini nu poate s-o antreneze. 

Repet, e ultimatum pentru toată lumea! Vreau 4 victorii până la pauza din iarnă. Dacă nu, va fi revoluție! Ne vom despărți de foarte, foarte multă lume. În acest moment, nu discutăm despre o despărțire de Mandorlini. Dar vom trage linie în iarnă”, a spus Neluțu Varga, potrivit Fanatik.

VIDEO Ionuț Negoiță, despre lupta la titlu: "CFR nu mai e ce-a fost, FCSB merge bine, Rapid mai vedem, Craiova nu prea are șanse"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.