Campionate

Va sta pe bară minimum două meciuri! „Ce-ai făcut?” Vezi faultul violent pe care l-a comis jucătorul care refuză naționala!

Faultul de „roșu” al lui Daniel Boloca // Captură DAZN

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 04 decembrie 2023

Daniel Boloca (24 de ani), mijlocașul italo-român al lui Sassuolo, și-a lăsat echipa în 10 oameni, după o intrare contondentă asupra lui Paredes. Faultul făcut a fost inițial sancționat cu „galben”, dar VAR-ul i l-a schimbat în cartonaș roșu. „A stricat tot ce făcuse bine până atunci, eliminarea influențând deznodământul meciului”, scrie Tuttomercatoweb.com, care i-a dat nota 4!

Sassuolo a fost întoarsă de AS Roma în meciul de ieri (1-2), de pe teren propriu, unde o eliminare din tabăra gazdelor în minutul 63 a influențat decisiv cursul jocului. Neroverdii au rămas în zece oameni la scorul de 1-0, din cauza unui fault foarte dur comis asupra Leandro Paredes. 

Personajul negativ a fost Daniel Boloca, notat cu 4 în presa italiană. „A jucat binișor până la eliminarea nebună care a schimbat partida”, l-a criticat Gazzetta dello Sport pe mijlocașul italo-român, care a refuzat să mai vină la selecționata lui Edi Iordănescu.

„Eliminarea a atârnat ca un bolovan în derularea meciului”

„Ce-ai făcut, Boloca?! Este exemplul în care un episod poate schimba cursul unui meci prin prestația unui singur jucător. După o bună parte a partidei, a distrus totul cu un cartonaș roșu direct pentru o intervenție foarte dură asupra lui Paredes", l-a acuzat și agenția Tuttomercatoweb.com. 

Inițial, arbitrul Matteo Marcenaro doar îl avertizase, însă după ce VAR l-a chemat să revadă fază a modificat culoarea cartonașului! Canale Sassuolo a fost mai generos și i-a acordat 5: „O partidă de calitate pentru Daniel, care joacă deja cu autoritatea unui veteran. Cartonașul roșu, sacrosanct, atârnă însă ca un bolovan în derularea următoare a jocului".

Primul cartonaș roșu din carieră pentru Daniel Boloca!

În inferioritate numerică pentru o jumătate de oră, Sassuolo a încasat două goluri în șase minute (Dybala - penalty - și Kristensen) și a rămas cu mâna goală și nu este departe de zona roșie a clasamentului, locul 15 cu 15 puncte, la cinci "lungimi" de prima poziție retrogradabilă. Cartonașul roșu a fost primul primit în cariera de profesionist de către Boloca și îi va atrage o suspendare de minimum două etape, urmând să rateze partidele din deplasare cu Cagliari și Udinese.

12cartonașe galbene a primit Boloca la Frosinone în campionatul trecut în 31 de meciuri. Acum are 3 avertismente și o eliminare, după 13 meciuri disputate la Sassulo, toate ca titular

Citește și alte știri de fotbal internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.