Campionate

Julia Roberts, huiduită de public după ce a dezvăluit cu ce echipă ține: „Nu mă veți face să mă răzgândesc”

+11 Foto
Julia Roberts, pe „Old Trafford”

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 04 decembrie 2023

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și a recunoscut din nou că este mare fan al echipei Manchester United. Alături de Julia, a fost invitat și Tom Hanks, susținător al clubului Aston Villa.

Actrița americană a fost prezentă pe Old Trafford în noiembrie 2016, la meciul dintre Manchester United și West Ham, încheiat cu scorul de 1-1.

Publicul a huiduit când a auzit că Julia Roberts ține cu Manchester United

Dezvăluirile nu au fost pe placul publicului, care a huiduit în momentul în care Julia Roberts a recunoscut că este fan Manchester United, dar actrița nu s-a lăsat intimidată. Starul de la Hollywood le-a răspuns oamenilor prezenți: „Oh, haideți! Haideți! Nu mă veți face să mă răzgândesc. Am fost pe Old Trafford. Da, sunt un mare fan al echipei”.

Julia Roberts: „Datorită fiilor mei am început să fim fanii lui Manchester United”

În emisiune au fost prezentate imagini cu Julia Roberts alături de Marcus Rashford și Erik ten Hag, care i-au dăruit un tricou personalizat. Julia Roberts a dezvăluit apoi cum a început să simpatizeze cu clubul de pe Old Trafford: „Datorită fiilor mei am început să fim fanii lui Manchester United. Când erau mici au început să joace fotbal, să urmărească meciuri la televizor, iar eu nici nu-mi dădeam seama înainte cât de impresionant este. Apoi, cumva, Manchester United a devenit echipa noastră, am devenit puțin obsedați de acest club”.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.