Liga 1

Momente tensionate la Sepsi - Dinamo » Ce au făcut gazdele când „câinii” au început să scandeze „România, România!” + noi scandări xenofobe

Articol de Eduard Apostol, Ioana Mihalcea  —  Monday, 04 December 2023

Sepsi - Dinamo a început cu mai multe momente încrâncenate în tribune, toate legate de ziua de Ziua Națională a României, surprinse de reporterii GSP prezenți pe stadion. Clubul din Sf. Gheorghe a fost singurul din Liga 1 care nu a transmis un mesaj de 1 Decembrie, iar galeria oaspete nu a lăsat evenimentul să treacă „nesancționat”.

Ultrașii lui Dinamo au venit cu steaguri ale României, pe care le-au afișat în sectorul care le-a fost rezervat. În plus, aceștia au scandat „România, România!”, moment în care cei de la Sepsi au pus în boxe imnul SuperLigii, pentru a-i acoperi.

VIDEO. Momente tensionate la Sepsi - Dinamo. Galeria „câinilor”, acoperită când striga „România!”

>

Cei de la Sepsi au pus apoi imnul Ținutului Secuiesc, înainte de startul meciului, moment în care suporterii lui Dinamo au început să agite tot mai mult steagurile României. Imnul a fost acompaniat de scandările „Ria, Ria, Ungaria!” ale galeriei echipei covăsnene.

La ora 20:00, înainte de lovitura de start, crainicul de la Sepsi Arena a urat la mulți ani României: „Cu ocazia zilei țării noastre, Sepsi OSK îi urează la mulți ani!”.

Duelul galeriilor a continuat. Cei de la Sepsi au scandat în maghiară, în timp ce suporterii lui Dinamo au avut noi ieșiri xenofobe. Apoi, bucureștenii au cântat „Treceți, batalioane!”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.