Liga 1

Zeljko Kopic, după debutul cu înfrângere la „câini”: „De la jucători mă aștept să înțeleagă ce reprezintă Dinamo”

Zeljko Kopic

Articol de Adrian Duţă  —  Monday, 04 December 2023

Sepsi - Dinamo 2-1. Zeljko Kopic, noul antrenor al roș-albilor, a analizat debutul cu înfrângere pe banca echipei bucureștene.

Kopic a făcut 4 schimbări la pauză și a jocul a arătat diferit în repriza a doua. Dinamo a fost mai prezentă, a și marcat golul care le-a dat speranțe suporterilor. Nu a mai reușit să egaleze, iar antrenorul croat crede că problema jucătorilor lui e la nivel psihologic. 

Ce a declarat Zeljko Kopic, după Sepsi - Dinamo

„Pentru mine, mai important e că am văzut jucători gata să lupte. Sunt convins că la meciul următor vom arăta mai bine. Sunt jucătorii noştri, e primul meu joc, am avut ideile mele. 

Schimbările din repriza a doua au adus ocazii. Da, putem juca mai bine. De la jucători aştept să înţeleagă ce e Dinamo şi să se antreneze la capacitate maximă. 

Problema noastră de mentalitate, la nivel mintal. Venim după o perioadă lungă şi e greu să mobilizez jucătorii, dar trebuie să insistăm, iar repriza a doua e dovada că putem juca un fotbal bun. Vom analiza situaţia jucătorilor în zilele următoare şi vom lua decizia optimă pentru noi”, a declarat Kopic, la Orange Sport.

Despre arbitru nu spun nimic. Sper că oamenii care analizează situaţia arbitrajului vor analiza şi ce s-a întâmplat în careu.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO. Probleme după Sepsi - Dinamo 2-1: Suporterii „câinilor”, conflict cu forțele de ordine

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.