Liga 1

Farul a pus ochii pe acest jucător după ce l-a vândut pe Enes Sali: „Avem mare nevoie de el”

Gică Hagi

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 05 decembrie 2023

După ce l-a cedat pe Enes Sali în MLS, la FC Dallas, Farul caută un nou jucător de atac, iar Denis Alibec (32 de ani) e văzut ca o soluție.

După ce atacantul plecat în vară la Muaither SC (Qatar) a spus că e dornic să revină la Farul, pentru a prinde un loc la EURO 2024, clubul din Constanța a reacționat.

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului, spune că Farul ar fi dispusă să-l aducă pe Alibec și că totul depinde de atacant.

Farul îl vrea pe Denis Alibec

„Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Nu cred că problema este una financiară. Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare.

A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi", a declarat Cristian Bivolaru, pentru OrangeSport.

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul.  Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali. 

- Denis Alibec, pe 3 decembrie

Crescut la juniorii Farului, Alibec a mai trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Inter, Mechelen, Bologna, Astra, FCSB, Konyaspor, CFR Cluj sau Atromitos. La Farul a ajuns în iulie 2022 și a plecat după doar un sezon, în care a fost decisiv la câștigarea titlului.

VIDEO Ionuț Negoiță analizează lupta la titlu în Superligă

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.