Campionate

Mărturisire surprinzătoare! Jude Bellingham dezvăluie că l-a dezamăgit pe Carlo Ancelotti

Jude Bellingham/ foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 05 decembrie 2023

Jude Bellingham, 20 de ani, are un sezon de senzație la Real Madrid, iar recent a primit premiul „Golden Boy”. Dar admite că are dificultăți cu învățarea limbii spaniole și din acest punct de vedere l-a dezamăgit pe antrenorul Carlo Ancelotti.

Chiar și un supertalent de talia lui Jude Bellingham nu e fără pată! Deși, în primul său sezon la Real Madrid, s-a profilat imediat drept unul dintre oamenii decisivi ai echipei pregătite de Carlo Ancelotti.

În cele 17 meciuri disputate până acum în tricoul blanco, mijlocașul adus de la Borussia Dortmund, în vară, a înscris nu mai puțin de 15 goluri și a dat 4 pase decisive.

Jude Bellingham recunoaște: „Este meritul domnului Ancelotti”

Iar recent a fost distins cu trofeul „Golden Boy”, în urma unei anchete a cotidianului Tuttosport la care a participat și GSP.RO. Cu toate astea, într-un interviu acordat deunăzi publicației amintite, chiar Bellingham a dezvăluit că l-a dezamăgit pe Ancelotti într-o anume privință.

„M-am străduit din greu și am muncit foarte mult ca să mă perfecționez. Dar este meritul domnului Ancelotti că a găsit poziția potrivită pentru mine și mi-a oferit mai multă libertate în joc.

Datorită lui, acum zbor pe teren”, a spus jucătorul în vârstă de 20 de ani, care vede loc pentru și mai bine. Mai ales în afara dreptunghiului verde.

Jude Bellingham promite „efort maxim” 

„Știu că-l dezamăgesc pe Mister dintr-un anume punct de vedere. Întâlnesc obstacole neașteptate cu limba.

Mi-e greu, recunosc asta. Dar promit efort maxim. Garantat”, a încheiat internaționalul englez.

VIDEO Jude Bellingham a ridicat trofeul „Golden Boy” la gala din Torino » Superstarul lui Real Madrid a câștigat detașat

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.