Liga 1

A reacționat după ce Gigi Becali a anunțat pe cine dă afară de la FCSB: „Cu ce l-am păcălit?”

FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  marţi, 05 decembrie 2023

Iosif Rotariu, unchiul lui Dorin Rotariu, a reacționat după ce Gigi Becali a declarat că va renunța în iarnă la extrema de 28 de ani, după doar 6 meciuri. 

Deși era încântat transferul lui Rotariu, Gigi Becali e gata să renunțe la el, spre dezamăgirea lui Iosif Rotariu. 

„Când l-am adus pe Rotariu, după primele antrenamente mi s-a zis că am dat lovitura. Dar pe teren îi e frică. Gata! La revedere! Să-și găsească echipă, acum, din iarnă”, a declarat Gigi Becali luni, după 0-2 cu Oțelul. 

Acum, Iosif Rotariu a venit cu replica.

Ce a spus Iosif Rotariu după declarațiile lui Gigi Becali 

„Vă spun foarte sincer că nu mai vreau să comentez. Mă știu de foarte mulți ani cu Gigi Becali și nu vreau să mai vorbesc despre nepotul meu.

Să facă Gigi Becali în iarna asta tot ceea ce vrea el, dar să știți că nu l-am păcălit cu nimic. Cu ce l-am păcălit? Iar dacă unii spun că l-am păcălit pe Gigi Becali cu transferul nepotului meu, atunci e clar că nu se pricep la fotbal. 

Și domnii analiști să comenteze tot ceea ce doresc ei despre Dorin. Eu știu foarte bine ce tip de fotbalist este el și ce calități are. Iar Gigi Becali îi știa situația încă de la început”, a spus Iosif Rotariu, citat de Prosport.

 Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi știu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot, fiindcă nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo, nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno. Poate Crețu.... Băi Rotariule! Ești pe teren, ești atacant... Du-te, bă! Te duci cu mingea, o iei în dinți și fugi cu ea. L-am tot încercat pe Rotariu. 

- Gigi Becali, patron FCSB 

VIDEO Gigi Becali anunță ce transferuri face la FCSB: „Toți vor fi străini”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.