Liga 1

Antrenorul care a negociat cu Dinamo l-a desființat pe Kopic: „A bâjbâit. Eu găsisem soluția pentru primul meci”

Zeljko Kopic

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 05 December 2023

Ionuț Badea (48 de ani), antrenorul care a negociat cu Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă, a analizat debutul lui Zeljko Kopic pe banca echipei bucureștene, după 1-2 cu Sepsi în SuperLiga.

Dinamo a aschimbat antrenorul, rezultatul a rămas același, înfrângere. Bernd Storck, noul antrenor de la Sepsi, a câștigat duelul debutanților în Liga 1 și a afundat-o pe Dinamo și mai mult în subsolul Ligii 1.

Ionuț Badea, despre Zeljko Kopic: „A bâjbâit”

„Aș prefera să vorbesc despre ce soluții ar fi putut găsi antrenorul. A părut că a bâjbâit puțin. A schimbat și sistemele de joc. S-a gândit să ofere o protecție mai mare. Dar echipa suferă de o lipsă de calitate. Lacunele defensive au existat și într-o apărare cu cinci. În fața apărării, nu a existat un jucător recuperator. Au fost doar jucători de calitate ofensivă.

În discuțiile pe care le-am avut cu Andrei Nicolescu și cu Gabi Glăvan găsisem o soluție pentru primul meci. Ar fi a treia oară când am avut contact cu Dinamo se preiau acest club ca antrenor. 

Îmi doream să activez ca antrenor la clubul unde am avut cele mai mari satisfacții ca jucător. Ca antrenor, ești profesionist. Aș fi dorit să fiu la Dinamo antrenor. Nu cred că aș fi preluat o altă echipă în situația în care e clubul acum.

M-am gândit foarte mult. Sunt împăcat cu ideea asta. Poate va exista într-un alt moment de a merge la Dinamo într-o situație mai bună. Ce poți să zici? Pe mine m-a interesat să port discuția. Așa e normal, asta e meseria mea. Ei iau decizii. Când îți alegi un antrenor, trebuie să existe o cronologie și o ierarhie. Cred că așa ar fi managerial”, a declarat Ionuț Badea, la Digi Sport.

VIDEO. Claudiu Niculescu: „Aș fi mers în continuare pe mâna lui Burcă. Cred că avea puterea să redreseze echipa”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.