Liga 1

Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”

Gigi Becali

Articol de David Marinescu  —  marţi, 05 decembrie 2023

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, îi răspunde lui Ioan Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, cel care a cerut ca Florinel Coman (25 de ani), extrema roș-albaștrilor, să fie suspendat și pentru meciul contra ardelenilor, de duminică seară, din runda cu numărul 19 din Superliga. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă duminică 10 decembrie, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Fotbalistul roș-albaștrilor a luat intenționat al doilea cartonaș galben în meciul pierdut de FCSB cu Oțelul Galați, scor 0-2, și va fi suspendat pentru partida cu FCU Craiova, din Cupa României. Florinel Coman va putea evolua însă în deplasarea din Gruia, cu CFR Cluj, de duminică seară. 

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, cere însă ca LPF să intervină, iar Coman să fie suspendat și pentru meciul cu „feroviarii”. „Vreau să trag un semnal de alarmă privind «cazul Florinel Coman». Vă dați seama că eu nu am nimic cu jucătorul. 

Nu mă apuc eu să vorbesc acum despre fotbaliști, dar rog Federația, rog Liga Profesionistă să se autosesizeze, să se implice pentru ca această competiție să se dispute sub semnul egalității de șanse și al fair-play-ului”, a comentat Varga, potrivit Fanatik.

Gigi Becali îi răspunde lui Ioan Varga, după ce patronul lui CFR Cluj a cerut ca Florinel Coman să fie suspendat și în meciul cu ardelenii

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, i-a răspuns omologului de la CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera cere ca oficialii ardelenilor să înceteze cu astfel de doleanțe, întrucât, în opinia lui, campionatul ar trebui să se joace pe teren, nu la comisii. 

„Ori vrem să ne luptam pe teren pentru titlu, ori pe la comisii. Hai să ne hotărâm. Eu îi propun lui Neluțu Varga să înceteze cu presiuni din astea că știe clar că doar ce scrie arbitrul în raport aia e sfântă și așa rămâne. 

Eu știu că Florinel Coman e Florinel Coman, nu Messi. Acum tremurăm de frica lui Coman? Dacă sunt mai buni ca noi ne vor bate și cu Florinel pe teren și aia este. Dar să te apuci să ceri nu mai știu eu ce din astea pe la FRF mi se pare prea mult.

Pentru ce a făcut Coman a primit al doilea cartonaș galben și apoi a fost eliminat, așa cum scrie la regulament. Acum cerem să schimbăm regulamentul? Important este și va rămâne doar ceea ce a scris Bârsan în raport. 

După acel raport o să fie judecat Florinel Coman, restul sunt vorbe aruncate. Hai să jucăm totuși acest campionat doar pe teren”, a afirmat Gigi Becali, potrivit Prosport

VIDEO. Golul marcat de Florinel Coman în Dinamo - FCSB 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.