Liga 1

Basarab Panduru despre o mutare a unuia dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 la FCSB: „Joci meci de meci”

Marius Ștefănescu (25 de ani)

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 06 decembrie 2023

Fostul fotbalist Basarab Panduru (53 de ani) crede că extrema stângă Marius Ștefănescu (25 de ani) nu ar trebui să meargă la FCSB

Marius Ștefănescu este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din SuperLiga. Mai multe echipe din România, printre care și FCSB, s-ar fi interesat de transferul acestuia.

Basaraba Panduru este de părere că Marius Ștefănescu poate face pasul în străinătate și de la clubul covăsnean, asemeni lui Andres Dumitrescu, și un transfer la FCSB ar reprezenta un risc pentru jucător, ținând cont de temperamentul patronului.

Basarab Panduru, despre un posibil transfer al lui Marius Ștefănescu la FCSB: 

Unde să plece? Aici este o discuţie. Să vină la FCSB să se trezească după trei zile, trei meciuri, trei luni că se întâmplă ceva? «Nu-mi mai place de tine, am greşit că l-am luat, nu l-am ascultat pe MM, mai bine îl ascultam pe MM, l-am luat pe ăla care-mi place mie».

Eu cred că ei au spus aşa (n.r. - cei de la Sepsi). «De la noi ai ajuns la echipa naţională. Am transferat şi noi în străinătate, pe Dumitrescu, nu e problemă. Stai aici, joci meci de meci, că acolo s-ar putea să ai probleme. Unde joci mai bine? În stânga, da? În stânga joacă Coman, Octavian Popescu. Şi în dreapta joacă vrei doi, trei. S-ar putea să nu mai joci 90 de minute, să fii schimbat. Aici joci meci de meci, joci la echipa naţională şi poţi pleca în străinătate».

Iar el a zis. «Rămân aici să joc meci de meci că e mai bine pentru mine, decât să mă duc acolo să mă trezesc că după 45 de minute...».

În altă parte măcar nu ştii unde te duci, dar acolo (n.r. - la FCSB) ştii unde vii", a spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

VIDEO Bernd Storck, declarații după victoria la debutul pe banca lui Sepsi, 2-1 cu Dinamo

>

Citește și alte știri din SuperLiga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.