Cupa Romaniei

Radu Naum, revoltat de ce s-a petrecut la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul: „E inadmisibil! Cum să faci asta? Îți pierzi rațiunea complet”

Radu Naum a ținut un discurs furios la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul, scor 4-0, în Cupa României Betano.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 05 decembrie 2023

Radu Naum a ținut un discurs furios la finalul meciului Universitatea Craiova - Farul, scor 4-0, în Cupa României Betano. Jurnalistul a fost deranjat de atitudinea pe care ofițerul de presă al campioanei a avut-o în timpul interviului lui Enes Sali (17 ani). 

Farul a anunțat luni transferul lui Enes Sali la FC Dallas, în MLS. Extrema a jucat din primul minut contra Universității Craiova, iar la final a apărut în fața reporterilor televiziunilor care dețin drepturile TV.

Radu Naum, moderator la Digi Sport și editorialist GSP.ro, a fost deranjat că ofițerul de presă al Farului a întrerupt dialogul în momentul în care Sali a fost întrebat despre mutarea în Statele Unite ale Americii.

Reporterul implicat a fost Marian Codirlă (Digi Sport), iar ofițerul de presă este Sorin Teodoreanu.

Radu Naum, răbufnire după Universitatea Craiova - Farul: „E inadmisibil!”

„Așa ceva este inadmisibil! Inadmisibil! Cum se poate ca un ofițer de presă să intervină în timpul unui interviu și să îl întrerupă pe reporter? L-a întrebat despre cariera lui, nu despre extratereștri. 

Este ireal! Crezi că Gică Hagi sau Gică Popescu i-au spus? Cum să faci asta? Îți pierzi rațiunea complet când te bagi peste reporter și îl întrerupi. 

Nu se întâmplă doar la Farul, în mai multe locuri se șoptește” a fost discursul ținut de Radu Naum în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDEO. Gică Hagi: „Nu mi-am dorit o echipă de fotbal, ci doar o Academie care să-mi poarte numele!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.