Cupa Romaniei

Gravă eroare de arbitraj în Cupa României » Golul anulat eronat de arbitru le-a răpit calificarea în „sferturi”

Gloria Buzău a avut un gol anulat în partida cu CS Tunari, scor 1-1, din Cupa României, dar reluările nu sunt deloc convingătoare.

Articol de David Marinescu  —  marţi, 05 decembrie 2023

Gloria Buzău a avut un gol anulat eronat în partida cu CS Tunari, scor 1-1, din Cupa României.

În minutul 63 al partidei, la scorul de 1-1, buzoienii au beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 35 de metri. Adrian Chică-Roșă a trimis o minge lobată peste apărarea adversă, balonul a ajuns la Marko Pervan, care a reluat spre poartă, apoi s-a prăbușit. 

Portarul celor de la Tunari a respins șutul, apoi a fost călcat de coechipier, fără să fie atins de jucătorul Buzăului. Arbitrul Vlad Baban (Iaşi) a dictat fault în atac. Așadar, golul marcat pentru buzoieni de Diogo Izata nu a fost contabilizat pe tabela de marcaj. 

Decizie greșită în Tunari - Gloria Buzău

Oaspeții au contestat vehement decizia luată de arbitru, iar reluările le dau dreptate. Nu fotbalistul buzoienilor l-a călcat pe portarul celor de la Tunari, ci coechipierul.

Gloria Buzău nu a mai marcat până la final, iar scorul a rămas 1-1. În cazul unei victorii, oaspeții s-ar fi calificat în „sferturile” Cupei României, în locul celor de la FC Voluntari. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.