Cupa Romaniei

S-a calificat în sferturile Cupei, apoi a trecut la critici: „Numai cu un meci de fotbal nu a semănat!”

Gazonul de la Oradea, la UTA - Voluntari

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 05 decembrie 2023

Marin Dună, antrenorul din acte de la FC Voluntari, a fost extrem de nemulțumit după remiza cu UTA, scor 0-0, în grupele Cupei României Betano.

Voluntari s-a calificat în sferturi, însă Dună a avut un motiv de nemulțumire. Antrenorul a fost deranjat de starea gazonului de la Oradea, acolo unde joacă UTA meciurile de pe teren propriu în acest final de an.

Marin Dună: „Numai cu un meci de fotbal nu a semănat!”

„Ne bucurăm că ne-am calificat. Numai cu un joc de fotbal nu a semănat, având în vedere starea terenului, dar s-au adaptat. Au alergat, s-au bătut, trebuie felicitați că au ieși sănătoși de pe teren. Mergem în continuare, e important să îi recuperăm.

Ne bucurăm acum, mâine mergem la București. Sper să o ținem pe drumul bun. M-aș fi bucurat să mergem împreună, dar ne bucurăm pentru noi, pentru că am muncit pentru această calificare. 

E o tradiție, Voluntari a ajuns an de an în fazele superioare, sperăm că vom reuși și anul acesta”, a declarat Marin Dună, potrivit Digi Sport.

Voluntari s-a calificat după 0-0 cu UTA. Ilfovenii aveau nevoie de minim un egal, arădenilor le trebuiau o victorie. Însă elevii lui Rednic au avut o prestație modestă, insuficient de bună pentru a obține biletele pentru sferturile de finală.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.