Liga 1

Bunicul lui Compagno i-a făcut echipa lui Gigi Becali: „4-2-3-1 e ideal. Numai orbii nu pot vedea asta!”

Andrea Compagno, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de Liviu Manolache  —  Wednesday, 06 December 2023

Salvo Armato, bunicul lui Andrea Compagno (27 de ani), consideră că atacantul lui FCSB ar da un randament mai bun în sistemul 4-2-3-1. El i-a și făcut echipa lui Gigi Becali.

Foarte bun sezonul trecut, Andrea Compagno nu se regăsește în actuala stagiune. Atacantul italian a înscris doar 4 goluri în cele 21 de apariții din acest sezon, cel mai recent în urmă cu două luni și jumătate.

Bunicul lui Andrea Compagno i-a făcut echipa lui Gigi Becali

Bunicul fotbalistului, extrem de activ pe rețelele de socializare, consideră că Andrea nu este pus în valoare la FCSB. El a distribuit un articol în care Adrian Mititelu opinează că atacantul italian s-ar descurca mai bine în sistemul 4-2-3-1 și a scris:

„Mai înțelege cineva fotbalul în România! Sunt de acord cu Adrian. Nu este nimic mai rău decât oamenii orbi, care nu vor să deschidă ochii”.

Salvo Armato a mers mai departe și a schițat echipa ideală la FCSB, în sistemul menționat anterior, diferit de ce folosesc roș-albaștrii în prezent, 4-3-3:

4-2-3-1 cu Târnovanu - Pantea, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Șut, Djokovic - Băluță, Olaru, Coman - Compagno”.

Gigi Becali: „Compagno pleacă în iarnă!”

Iritat de prestațiile lui Compagno din ultima vreme, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat zilele trecute că italianul se numără printre cei pe care-i va da afară în iarnă:

„Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi știu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot, fiindcă nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo, nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno”.

Compagno ar fi lăsat să plece în schimbul a 700.000 de euro, preț nici la jumătate față de cât a achitat FCSB pentru el, 1,5 milioane:

„Prețul lui Compagno l-am lăsat la un milion. Atât cer. Ce să faci? Ei au dat 500.000, eu am cerut un milion. Poate se ajunge la 700.000 de euro. Sunt oferte din Italia, din Arabia”.

>

Tot despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.