Liga 1

Basarab Panduru se ia și de un internațional: „Riscă să rateze EURO cu atitudinea asta”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 06 decembrie 2023

După ce s-a luat de Luka Juricic, Basarab Panduru l-a criticat și pe celălalt atacant din lotul lui CFR Cluj, Daniel Bîrligea (23 de ani).

Vârful trupei lui Andrea Mandorlini are 4 goluri în Superligă, în 18 meciuri, ultimul fiind în urmă cu 6 etape. Iar Panduru, care a criticat în octombrie convocarea lui Bîrligea la națională, a avut un discurs dur la adresa acestuia, fiind nemulțumit de atitudinea arătată de acesta.

Basarab Panduru se ia de Daniel Bîrligea

 „Uite atitudine la Bîrligea! De ce crezi că îl ceartă Mandorlini? Cu siguranță de asta! L-a băgat, a intrat, pierde mingea şi apoi ce face? Dă din mâini.

 Nici nu se duce după adversari. E bună atitudinea, nu? E bună rău.. De ce îl mai cerţi, Mandorlini? Că asta e atitudinea cea mai bună...(n.r - spune ironic). 

Bîrligea poate pierde EURO dacă nu repară asta! Noi îi spunem lucrurile astea ca să-l ajutăm. Pentru că nu-i face bine, nu e OK ce face. Echipa ta e cum e, iar tu ce faci?”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

VIDEO Ionuț Negoiță analizează lupta la titlu: „CFR nu mai e ce-a fost, FCSB merge bine, Rapid mai vedem, Craiova nu prea are șanse"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.