Cupa Romaniei

Nu au ținut cont de părerea liderului galeriei sau de vreme » Jucării aruncate în apă la Rapid - CFR Cluj

Articol de Sergiu Alexandru, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  miercuri, 06 decembrie 2023

Rapid a profitat de meciul cu CFR Cluj, din grupele Cupei României, pentru a strânge jucării pentru copiii părăsiți, în preajma Sărbătorilor.

Marți, clubul alb-vișiniu le propunea fanilor să facă un gest pentru copiii nevoiași. Suporterii erau rugați să arunce cu jucării în teren, înainte de startul partidei. Acestea urmau să fie strânse și donate. 

Din cauza ploii, pentru ca jucăriile să nu se murdărească, oficialii Rapidului au revenit azi asupra anunțului inițial și i-au rugat pe oameni să nu le mai arunce pe gazon, ci să le strângă în cutiile de carton amplasate special în tribunele stadionului. 

„Vă rugăm să puneți jucăriile în cutiile special așezate în fața Peluzei Nord, a Tribunei a II-a, Peluzei Sud, a Tribunei I și a Tribunei 0”.  

Unii suporteri de la Tribuna a 2-a nu au ținut cont de recomandare, iar zeci de jucării au aterizat pe gazonul umed.

FOTO. Jucării de pluș aruncate în apă la Rapid - CFR Cluj

Liviu Ungurean, liderul galeriei, contestase planul clubului de la bun început. „Le duceți murdare? Astfel de evenimente se fac în sălile de sport, măi băieți! Mai bine lăsați intrarea liberă pentru copii și dacă vreți sa faceți acte caritabile, băgați mâna în buzunar!”, scria acesta. Iar clubul a răspuns rapid: „Vor fi curățate, bineînțeles”. 

VIDEO Gestul făcut de fanii Rapidului înainte de startul meciului cu CFR Cluj 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.