Cupa Romaniei

S-a lăsat cu scandal în Giulești, după eliminarea Rapidului: „Nu tolerăm mercenarii!” » Ce au făcut jucătorii la final

Articol de Mitică Docan, Sergiu Alexandru  —  miercuri, 06 decembrie 2023

Rapid a fost eliminată în grupele Cupei României Betano, după 0-0 cu CFR Cluj, iar galeria giuleșteană a protestat la adresa jucătorilor.

Aproximativ 6.000 de fani au fost pe Giulești, sperând într-o calificare a favoriților. Dar au fost dezamăgiți de prestația elevilor lui Cristiano Bergodi, iar la final au protestat. 

Ultrașii Rapidului s-au luat de jucători 

Două egaluri în Superligă (0-0 cu Sepsi, 0-0 cu FC Botoșani), înfrângerea cu U Cluj (2-3) și eliminarea din Cupă au tensionat relația dintre fani și jucători.

Fotbaliștii lui Cristiano Bergodi au terminat meciul năuciți de rezultat. S-au strâns la mijlocul terenului și au ezitat, dacă să meargă spre peluză, cum fac de obicei. La început, ultrașii au scandat ironic: „Ole, ole, mulțumim, Rapidule”, apoi, din tribune, fanii s-au dezlănțuit împotriva jucătorilor: „Rușine să vă fie!” și „Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”. 

„E normal să ne critice fanii. E dreptul lor. Am declarat că vrem Cupa, dar nu ne-am calificat”, a spus fundașul Paul Iacob, la interviul de la finalul meciului.

VIDEO Suporterii Rapidului au aruncat cu ursuleți de pluș pe gazon înainte de meci

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.