Cupa Romaniei

Întrebarea la care Bergodi a refuzat să răspundă, după eliminarea Rapidului din Cupă: „Asta ați spus-o dumneavoastră”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 06 decembrie 2023

După Rapid - CFR Cluj 0-0, rezultat care a produs eliminarea echipei sale din Cupa României Betano, antrenorul Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi. 

Giuleștenii au ratat primul obiectiv al sezonului: câștigarea Cupei. Aveau nevoie de victorie pentru a ajunge în „sferturi”, dar remiza cu CFR Cluj a făcut ca ardelenii să meargă mai departe. La final, Bergodi a spus că nu le poate reproșa elevilor săi prestația de azi. 

„Am ratat un obiectiv, dar nu e principalul. Nu cred că aici am pierdut calificarea. Nu a fost să fie. Jucătorii au luptat. Nu pot să le reproșez ceva. Nu avem un moral așa bun, înfrângerea cu U Cluj ne-a debusolat. 

Dar până atunci aveam 3 luni fără înfrângere. Nu trecem printr-o perioadă bună, dar azi am făcut ce a depins de noi. Totuși, am întâlnit CFR Cluj, o echipă bună”, a spus Bergodi, la PrimaSport.

Întrebat despre reacția fanilor, care au protestat la final de meci, Bergodi a declarat: „E dureros. Dar știm cum gândesc fanii noștri. Așa e în Giulești. Când rezultatele sunt bune, totul e bine. Când nu, e reversul medaliei”. 

Când a fost întrebat dacă la egalul cu CSA Steaua 0-0 s-a pierdut calificarea, Bergodi a replicat: „Asta ați spus-o dumneavoastră. Nu pot să răspund la așa ceva! Dacă am zis că nu s-a pierdut astăzi calificarea... Când am pierdut-o? În primul meci am câştigat.. dați voi un răspuns”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.