Cupa Romaniei

S-a remarcat în Rapid - CFR Cluj și anunță: „Am doi rivali foarte buni pe post, dar eu vreau să fiu în lotul de Euro!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 06 decembrie 2023

Adus în ianuarie 2022, de la Torino, portarul Răzvan Sava (21 de ani) e om de bază la CFR Cluj. Și anunță că vrea la EURO 2024.

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României, după 0-0 cu Rapid, într-un meci în care Răzvan Sava a avut mai multe intervenții salvatoare. Internaționalul de tineret are 22 de meciuri pentru CFR Cluj și anunță că în acest sezon are un obiectiv clar: vrea să-și asigure locul în lotul României la EURO 2024.

Răzvan Sava anunță: „Vreau la EURO 2024”

„Unul din obiectivele mele este să ajung la naţională şi la Euro. Moldovan şi Târnovanu sunt foarte buni, dar obiectivul meu este să ajung sus”, a spus Răzvan Sava, potrivit PrimaSport.

Apoi a continuat: „Am vrut să închid poarta şi să nu iau gol. A fost un meci intens. Suntem fericiţi. A fost un egal cât o victorie, că ne-am calificat. Nu ştiam ce se întâmplă pe celelalte stadioane. Cel mai greu de scos a fost şutul lui Funsho, pe care l-am scos de jos.

Acum ne gândim la meciul cu FCSB. Nici un derby nu e uşor. Cu toţii ne dorim să câştigăm acest meci, cu toţii vom juca bine”.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.