Cupa Romaniei

A jucat la Rapid și afirmă răspicat: „E în ADN-ul clubului, ceva ce i-a costat mai mereu!”

Dezamăgirea jucătorilor lui Rapid după 0-0 cu CFR Cluj // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 07 December 2023

Viorel Moldovan (51 de ani), fost atacant legitimat la Rapid în finalul carierei, spune despre clubul din Giulești că are în ADN „fluctuațiile de exprimare”. Rapid a fost eliminată din Cupa României, după remiza cu CFR Cluj, 0-0.

Rapid avea nevoie de victorie cu CFR Cluj, pe teren propriu, pentru a trece de faza grupelor Cupei României și a accesa astfel sferturile de finală.

Alb-vișiniii nu au fost în stare să penetreze defensiva ardelenilor, meciul s-a încheiat fără gol marcat, iar U Cluj și CFR merg braț la braț în sferturi.

În urma rezultatului, fostul atacant Viorel Moldovan, legitimat la Rapid între 2005 și 2007, ultimii ani ai carierei, a opinat că fluctuațiile de formă „sunt în ADN-ul Rapidului”.

Viorel Moldovan, după ce Rapid a părăsit Cupa României: „Inconstanța a costat-o tot timpul pe Rapid”

„Din păcate, Rapid ratează obiectivul pentru al doilea an consecutiv. Cupa României a fost întotdeauna foarte importantă pentru Rapid, au ratat cel mai rapid mod de a încununa cu succes un sezon.

În campionat sunt în dificultate, de câteva etape bune nu mai reușesc să câștige, pedalează în gol, au pierdut din turație. Sper să-și regleze cadența, să redescopere gustul victoriei.

Aceste fluctuații de exprimare sunt în ADN-ul Rapidului. Inconstanța asta i-a costat mai tot timpul. Reușesc să mențină cadența, au o perioadă bună, câștigă de multe ori 4-5 meciuri la rând practicând un fotbal spectaculos, apoi vine curba descendentă, echipa pedalează iar în gol, nu câștigă...

În campionat au avut două șanse mari, să vină o dată pe primul loc, o dată pe locul 2, și le-au ratat. Uite că acum a venit Craiova puternic din spate, a egalat la puncte CFR-ul. E un moment cu care Rapid ne-a obișnuit”, a afirmat Moldovan la OrangeSport.

Eliminată din Cupă, Rapid nu traversează momente excelente nici în campionat. Trupa antrenată de Cristiano Bergodi nu a câștigat în ultimele 3 etape și a coborât pe 4, la 6 puncte în spatele liderului FCSB.

VIDEO. Declarațiile lui Răzvan Oaidă după ce Rapid a fost eliminată din Cupă

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.