Liga 1

Andrea Mandorlini se plânge în presa din Italia că e victima unei conspirații: „Este mereu aceeași poveste”

Andrea Mandorlini

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 07 December 2023

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a găsit vinovații pentru zvonurile demiterii sale. El arată cu degetul spre publicațiile din Capitală: ”Încearcă să ne destabilizeze”.

CFR Cluj a remizat în Giulești, 0-0 cu Rapid, în ultima etapă din Cupa României, și s-a calificat în „sferturi”. Deși n-a câștigat nici de data aceasta, pentru Andrea Mandorlini a fost ca o gură de aer, în urma seriei de 4 partide fără victorie din campionat (2 victorii, 2 remize).

>

Confirmat în funcție de patronul Nelu Varga, după ce s-a zvonit că ar putea fi dat afară, tehnicianul italian s-a plâns în mass-media din Italia că „este o victimă a presei din București”.

Andrea Mandorlini acuză „controverse politice, plantate artistic”!

„Îmi pare foarte rău, aceste știri au avut un mare impact în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste: presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme”, a comentat Mandorlini pentru tuttomercatoweb.com.

Andrea Mandorlini: „După fiecare eșec vor să te trimită acasă”

Antrenorul CFR-ul le-a dat jurnaliștilor italieni și exemple în acest sens: „Câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile.

S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă. Dacă eram pe locul opt, puteam să înțeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât este cazul în Italia”.

Andrea Mandorlini a fost confirmat în funcție, la CFR, chiar în preziua meciului din Cupa României, cu Rapid.

VIDEO CUPA ROMÂNIEI: RAPID - CFR CLUJ 0-0 / Mario Camora, declarații după calificarea CFR-ului în fazele eliminatorii ale Cupei

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.