Liga 1

Anghel Iordănescu, tranșant despre FCSB: „Nu arată ca și cum ar putea să câștige”

Anghel Iordănescu

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 07 decembrie 2023

Fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, susține că FCSB e favorită la titlu și pentru că rivalele nu se ridică la înălțimea așteptărilor.

FCSB este lider în Superliga și are 5 puncte avans înaintea derby-ului cu CFR Cluj, programat duminică, în Gruia. Fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, o vede favorită la titlu, dar nu neapărat pentru că impune prin jocul pe care-l practică.

Anghel Iordănescu, tranșant despre FCSB: „Nu arată ca și cum ar putea să câștige”

„Sincer, din punctul meu de vedere, în momentul de față FCSB are cel mai bun lot. Un lot competitiv, lot cu jucători de valoare, un lot cu jucători la echipa națională, în vizorul echipei naționale.

>

Din păcate, jocul nu demonstrează sau nu ne arată exact că ar putea să câștige campionatul. Din fericire pentru cei de la FCSB, se pare că și CFR, și Rapid, și Craiova vor să îi ajute să iasă campioană”, este citat Anghel Iordănescu de fanatik.ro.

Tehnicianul în vârstă de 73 de ani a spus despre concurența FCSB-ului că, la modul declarativ, „toți sunt deja campioni și joacă deja în cupele europene”. Dar, la ceea ce arată pe teren, „nu prea”. 

Rapid și CFR Cluj, în criză de rezultate

CFR vine după 4 etape fără victorie, 2 remize, 2 eșecuri, iar Rapidul după trei, în care a bifat două egaluri și un eșec. Singura înscrisă pe un trend pozitiv în ultima vreme este Universitatea Craiova. 

Oltenii au înregistrat o remiză și apoi, după instalarea pe bancă a lui Ivaylo Petev, trei victorii consecutive. Însă jocul lor este încă sub pretențiile unei echipe care se bate la titlu.

Lucru recunoscut, voalat, inclusiv de patronul Mihai Rotaru: „Noi visăm să ne consolidăm locul 3 din acest moment”.

VIDEO Gigi Becali: „Deși am jucat foarte prost, am avut și ocazii de gol”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.