Liga 1

Un antrenor român este sceptic în privința lui Ivaylo Petev: „Pe Dinamo o bătea și cu Mihai Rotaru antrenor”

Fostul fotbalist Valeriu Răchită (53 de ani) încă nu este convins de Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universității Craiova.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Thursday, 07 December 2023

Fostul fotbalist Valeriu Răchită (53 de ani) încă nu este convins de valoarea antrenorului Ivaylo Petev (48 de ani), de la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a strâns 4 victorii consecutive de la instalarea bulgarului Ivaylo Petev pe banca tehnică, 3 în campionat și una în Cupa României. 

Valeriu Răchită consideră că, în ciuda rezultatelor favorabile, jocul practicat de echipa din Bănie nu a fost unul convingător.

Valeriu Răchită, despre jocul Universității Craiova:

Stai puțin, dacă luăm meciul, pe Dinamo o bătea și cu Mihai Rotaru antrenor. Mergem la Galați, unde o repriză și jumătate, Galați a subordonat Craiova. Apoi, vine greșeala lui Cisse, fundașul central care dă pe lângă minge, fundașul central.

Și uite că Cisse a dispărut din echipă și cred că și din lot, iar Mitriță face un joc extraordinar și câștigă. Acum, cu CFR, nu putem spune că Universitatea Craiova a meritat victoria.

CFR a jucat mai bine, a avut ocaziile mai mari, a lovit bara. CFR-ul joacă, nu câștigă, în schimb, la Craiova, poate acest bulgar a adus ce nu a avut Neagoe, bulanul”, a spus Valeriu Răchită, potrivit Fanatik.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.