Cupa Romaniei

Dorinel Munteanu, în război cu un arbitru dintr-un motiv incredibil: „A călcat pe ele, venind în teritoriul meu. Atât l-a dus capul”

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul Oțelului, eliminat la finalul meciului cu Dinamo din Cupa României, scor 3-3, a criticat arbitrajul la finalul meciului.

Articol de David Marinescu  —  joi, 07 decembrie 2023

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul Oțelului, eliminat la finalul meciului cu Dinamo din Cupa României, scor 3-3, a criticat arbitrajul după meci.

Dorinel Munteanu l-a criticat pe arbitrul George Găman, cel care l-a eliminat. Principala nemulțumire a antrenorului a fost legată de faptul că asistentul Ciprian Danșa nu l-a lăsat să-și țină sticlele cu apă pe marginea terenului.

Dorinel Munteanu, după Dinamo - FCU Craiova:

„Felicit echipa pentru calificare. Acest arbitru (n.r. - asistentul Danșa), care nu pot să mă gândesc decât că a fost rău intenționat, este din Oradea. Jucăm cu Sepsi, este clar că trebuia să fiu suspendat pentru acel joc. Mi-am pus sticlele în perimetrul nostru. Mi-a zis să le dau, altfel calcă pe ele. 

A călcat pe ele, venind în teritoriul meu. Nu i-am spus nimic, nu l-am înjurat. L-am întrebat de ce nu mă lasă să am plăcerea mea în perimetrul meu, am și eu 4 sticle cu apă. Atât l-a dus capul. Din minutul 1 a început să mă șicaneze. Pot să bag în foc că a fost rău intenționat” a spus Dorinel Munteanu, pentru Prima Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.