Cupa Romaniei

Adrian Mititelu exultă după FCU Craiova - FCSB: „Când am eliminat Steaua, mereu am ajuns în finală”

Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 08 December 2023

FCU Craiova a câștigat cu FCSB 2-0, în grupele Cupei României Betano. Adrian Mititelu, finanțatorul echipei oltene, a analizat meciul și s-a arătat mulțumit de prestația lui Juan Bauza, căpitanul echipei revenit după o accidentare.

FCU Craiova s-a calificat în sferturile de finală, acolo unde va întâlni FC Voluntari. Mititelu speră să ajungă în ultimul act și să câștige competiția.

VIDEO. Adrian Mititelu: „Avem speranțe că ajungem în finală”

>

„Calificarea e foarte importantă. E o speranță, chiar dacă e restrânsă, e una reală, poate ajungem în finală. Tradiția spune că atunci când am eliminat Steaua am ajuns cel puțin până în finală. Bauza este la primul meci în care arată ca Bauza pe care îl știm cu toții. A avut nevoie de timp. Accidentările pe care le-a avut au fost ghinioniste. 

A fost lovit la antrenament, iar la ultima accidentare s-a lovit la mână când a făcut acea foarfecă. A reușit să își arate adevărata valoare. De acum va urca. Să sperăm că va avea o activitate fotbalistică fără evenimente nefericite. Știam că va fi un meci greu. Știam că vor avea 2-3 jucători importanți din prima repriză. 

Știam că Andrea (n.r. - Compagno) nu o să fie, m-am bucurat că Florinel Coman nu a jucat cu noi. Și noi am jucat cu ei fără Bauza. E greu când cel mai bun din echipă lipsește. Nu mă așteptam să fie un meci atât de bun pentru noi în prima repriză. 

Cupa a fost mereu obiectivul meu aici. În sufletul meu, în inima mea, îmi doresc să fim campioni și să câștigăm Cupa. Dacă anul trecut U Cluj a ajuns în finală, de ce nu și noi? Eu zic că U Cluj de anul trecut e sub noi”, a declarat Adrian Mititelu la finalul meciului, potrivit FCU TV.

VIDEO Superliga - Etapa XIX » Match Preview FCU Craiova - FC Botoșani

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.