Stranieri

Victorie mare pentru Stanciu și Contra » Damac a răpus echipa lui Benzema și Kante

Nicolae Stanciu, după golul de astăzi // sursă foto: Twitter @ DAMAC_CLUB

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 08 decembrie 2023

Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, cu Nicolae Stanciu titular, a câștigat împotriva lui Al Ittihad, în etapa #16 din campionatul Arabiei Saudite.

Damac continuă parcursul foarte bun din acest sezon și a urcat pe locul 6. Ultima victimă e chiar campioana din sezonul trecut, Al Ittihad, care i-a transferat în vară pe Karim Benzema, Kante și Fabinho.

Damac, echipa lui Contra și Stanciu, victorie cu Al Ittihad

Cu Damac, Benzema a fost absent, însă Kante a fost titular la mijlocul terenului. Nu a fost suficient, echipa condusă de Stanciu din teren și de Contra de pe bancă, a deschis scorul după doar 12 minute, prin N'Koudou. 

Hamdallah, principala gură de foc în absența lui Benzema, a egalat din penalty, în minutul 45+3. Însă Damac a trecut din nou în avantaj în minutul 7 al prelungirilor primei reprize, prin același N'Koudou. 

Grohe, portarul campioanei, a fost lovit în spate de o minge venită din bară și și-a dat autogol în startul reprizei secunde, iar Al Ittihad nu a mai putut să revină. Pentru Damac, Stanciu a fost integralist.

15-10a fost raportul ocaziilor de gol, în favoarea lui Damac

Echipa românilor a ajuns la 24 de puncte și a urcat pe locul 6 în campionat. Liderul Arabiei Saudite e Al Hilal, cu 41 de puncte, urmată de Al Nassr (34), Al Ahli (30) și Al Ittihad (28).

Caseta meciului Damac - Al Ittihad 3-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.