Cupa Romaniei

Fericit după victoria cu FCSB, Adrian Mititelu a găsit un motiv să fie supărat: „Nu sunt fals când spun asta”

Adrian Mititelu

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 08 December 2023

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a fost fericit pentru victoria cu FCSB, 2-0, din Cupa României, însă a găsit și un motiv să fie supărat.

Concret, Mititelu voia să joace în sferturi cu CS Universitatea Craiova. FCU Craiova înfruntă Voluntari în faza următoare. Cele două rivale din Bănie sunt pe părți diferite de tablou, se pot întâlni doar în finală.

VIDEO. Adrian Mititelu: „Sunt supărat că nu jucăm cu CSU, nu sunt fals când spun asta”

>

„Sunt foarte supărat dintr-un motiv. Și nu sunt fals când spun asta. Mi-am dorit să jucăm cu CSU. Chiar m-am întristat când am aflat că a egalat Dinamo (n.r - pe Oțelul, 3-3). Dar avem șanse să jucăm cu ei în semifinală (n.r. - în finală), dacă batem Voluntari acasă. Și ei au șanse să o bată pe Galați. Un meci cu CSU în aprilie era foarte bun. 

Probabil, o să arătăm foarte bine în primăvară. O să mai aducem doi-trei jucători în iarnă. Mă refer la jucători de apărare. Acum, meciul de luni e cel mai important (n.r. - du FC Botoșani), cu o echipă care își va vinde scump pielea”, a declarat Adrian Mititelu, pentru FCU TV.

Dacă Oțelul câștiga cu Dinamo, atunci termina pe locul 1 în grupă și înfrunta Voluntari, iar FCU Craiova, care s-ar fi clasat sub gălățeni, ar fi jucat cu CS Universitatea Craiova în sferturi.

Cum arată programul din Cupa României Betano

Corvinul Hunedoara - CFR Cluj și FCU Craiova - FC Voluntari sunt sferturile de finală de pe jumătatea superioară a tabloului. Asta înseamnă că cele două câștigătoare se vor înfrunta în semifinale, tot într-o singură manșă.

Echipa gazdă va fi stabilită prin tragere la sorți. Pe cealaltă jumătate de tablou se vor înfrunta U Cluj - Hermannstadt și Universitatea Craiova - Oțelul. Sferturile de finală sunt programate în jurul datei de 3 aprilie 2024, iar semifinalele 3 săptămâni mai târziu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.