Campionate

Fosta iubită a lui Neymar a dezvăluit mesajele primite de la Messi pe Instagram. A trădat-o Leo pe soția sa?

+16 Foto
Bruneta care l-a fi cucerit pe Leo Messi // Foto: Instagram Fernanda Campos

Articol de Daniel Scorpie  —  Friday, 08 December 2023

Fernanda Campos (35 de ani), model și influencer brazilian, susține că ar fi fost contactată de Leo Messi, publicând o presupusă discuție, în care campionul mondial o întreabă: „Unde pot să te întâlnesc? Trăiești în Brazilia?” Bruneta i-a răspuns scurt: „Brazilia sau în privat”. Cu trimitere la contul său de OnlyFans!

Leo Messi se află iarăși în centrul unui scandal extrafotbalistic. După ce a fost acuzat că și-ar fi trădat soția, Antonella Roccuzzo, cu o jurnalistă argentiniană, Sofia Martinez, care i-a ținut un discurs pasional la Mondialul din Qatar 2022, campionul mondial este acum bănuit că a încercat s-o înșele pe Antonela cu un model și influencer brazilian. 

FOTO. Fernanda Campos a dezvăluit mesajele primite de la Messi pe Instagram

Infidelitatea s-ar fi produs recent și totul ar fi pornit de la mesajul trimis de căpitanul selecționatei albiceleste către Fernanda Campos. Nimeni alta decât femeia cu care Neymar a avut o relație în timp ce iubita sa, Bruna Biancardi, era gravidă și aștepta să aducă pe lume o fetiță! 

Fernanda ar fi petrecut, în iunie 2022, ziua de Sfântul Valentin la Sao Paulo cu starul lui PSG!

Messi n-a putut s-o vadă live, neavând abonament la OnlyFans

Messi, prins într-o altă presupusă relație extraconjugală. Foto: Imago

Domnișoara Campos a făcut la fel ca în idila cu Neymar, cu care a flirtat și în perioada Mondialului din Qatar, la finele anului 2022, și a publicat conversația de pe Instagram pe care a avut-o cu Messi. Lionel ar fi întrebat-o „Unde pot să te întâlnesc? Trăiești în Brazilia?", iar Fernanda i-a replicat „Brazilia sau în privat". 

Cum în privat era mai simplu, argentinianul a aflat că influencerul brazilian, care i-a sucit capul, are cont pe platforma OnlyFans, unde vinde conținut pentru adulți.

Messi ar fi un dat like la un story de pe Instagram-ul Fernandei

Messi s-a plâns că linkul trimis de Fernanda nu se deschide, însă cauza era faptul că atacantul lui Inter Miami nu este abonat la canalul ei. Moment în care Leo a abordat-o din nou pe rețeaua socială amintită, întrebând-o în ce oraș locuiește! 

Relația lor pe Instagram a continuat cu dezvăluirea făcută de Fernanda, care a spus că „Messi a vizualizat și a dat like la un story publicat de mine, în urmă cu cinci zile". Povestea nu face decât să strice atmosfera de cuplu, Antonela dezmințind că Leo ar fi avut o relație cu jurnalista Sofia Martinez.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.